Koraal is het helemaal!

20 mei 2014

Koraal is het helemaal!

20 mei 2014

Niet het echte koraal natuurlijk, maar de kleur koraal. Bij deze kleur krijg je zo’n lekker zomers gevoel, dus daarom vandaag een dagje ‘Coral Inspiration’. Zeg nou zelf, wist jij dat koraal zo’n mooie kleur was?

koraal
bronnen

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.054 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×