Kleffe boterhammen of knisperverse salade?

6 september 2014

Kleffe boterhammen of knisperverse salade?

6 september 2014

Sanne kreeg van Rosti Mepal een lunchbox om te testen. Ik had hem graag zelf getest, maar wanneer heb ik nou een lunchbox nodig? En aangezien ik bijna dagelijks een foto van Sanne’s zelfgemaakte lunch per app binnen krijg, vond ik dat zij en haar lunch wel een mooie lunchbox verdienden. Inmiddels is hij getest en laat Sanne je graag kennismaken met deze lunchbox!

Een boterham met eiersalade of kaas, een twaalf-uurtje, soep en zelfs een warme maaltijd. In onze kantine is genoeg keuze. Toch neem ik liever mijn eigen lunch mee. Zo maak ik thuis alle restjes op, eet ik extra veel groenten en ik weet ik precies wat er in mijn maaltijd zit. En wat niet.

Mijn lunch bestaat meestal uit een salade. Met pasta of bulgur bijvoorbeeld. Soms lekkere wraps, of pannenkoeken. Niet altijd komt de lunch aan op kantoor zoals ik het had bedoeld. Denk aan lekkende bakjes, te warme auto of een te scherpe bocht.. Vandaag niet, vandaag bleef mijn pastasalade met tomaatjes, geitenkaas, paprika en groene kruiden op de juiste plek: in mijn nieuwe Lunchbox To go Eclipse van Mepal (bekijk de video).

In een apart bakje bleven de bijbehorende pijnboompitjes vers en bovenin pasten ook nog wat losse radijsjes en komkommer. De lunchbox is BPA-vrij, mag in de vaatwasser èn in de magnetron. Misschien neem ik morgen wel soep met brood mee naar mijn werk!

 • Deze artikelen zijn onder andere verkrijgbaar in de webshop van Rosti Mepal

 

image
image-1image-2

Sanne

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

All posts

2 Comments

 • Emma 10 september 2014 at 13:01

  Dit lijkt me superhandig! Eindelijk op een makkelijke manier een lekkere salade meenemen.

 • […] al direct de vraag of ze ons konden ondersteunen met producten. Via Lovethat.nl heb ik al vaker producten van ze mogen testen, dus ik zei ‘ja graag!’. Omdat ik in Zwitserland woon, is het niet […]

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.040 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×