Ketting met naam

27 oktober 2016

Ketting met naam

27 oktober 2016
ketting met naam

Nee ik ben geen type om met een ketting met naam te lopen. Ik ben meer het type dat van symbolische kettinkjes houdt. Gelukkig zijn we allemaal anders en is er voor ieder wat wils te koop. Zo werd ik onlangs benaderd door Names4Ever, een online webshop vol met sieraden met naam. Vandaag vertel ik meer over deze shop, want hoewel ik dan niet het type ben om met namen om mijn nek rond te lopen, snap ik wel hoe mooi een ander dat vindt!

Ketting met naam

Ben je trots op je gezin? Op je mooie kinderen? Dan wil je dat natuurlijk uitdragen! De een doet dat met een mooie grote tatoeage op zijn arm, de ander laat een klein tekentje zetten op zijn pols en weer een ander heeft zijn hele huis vol met foto’s van de kinderen hangen. Natuurlijk ben je trots! Er is ook niks mooier dan je eigen kroost altijd bij je dragen. Of dat nou op je arm is of om je nek, jij wilt als trotse moeder gezien worden.

Bij Names4Ever koop je verschillende sieraden met naam. Van de bekende naamketting met de naam geschreven in sierletters, tot was subtielere varianten, gezinsvarianten, huisdiervarianten. Sieraden met geboortestenen, met geboortedatums. Sieraden in het zilver, in het goud en in het rosé. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze verkopen het bij Names4Ever.

Vingerafdruk sieraad

vingerafdruk-sieraad-hart-in-zilver

Persoonlijk vind ik de vingerafdruk sieraden echt heel mooi. Je stuurt de vingerafdruk naar Names4Ever op en kiest de vorm waarin je de afdruk in wilt hebben gegraveerd. Een hart met naam of zonder naam, een ovaal, als vriendschapsketting, als dagtag of als klavertje 4. Natuurlijk kun je de afdrukken van je kinderen nemen, maar denk ook eens aan je man of misschien een overleden familielid.

Grote keuze bij Names4ever

Wil je geen ketting met naam, maar wel een ander sieraad? Bij Names4Ever heb een enorme keuze uit ringen, armbanden, hangers en bedels. Zoals je ziet, er zit altijd iets voor je bij en voor de prijs hoef je het eigenlijk niet laten.

Wat vind jij van sieraden met naam?

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.042 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×