De mooiste kerstcommercials van 2018

21 november 2018

De mooiste kerstcommercials van 2018

21 november 2018
mooiste kerstcommercials 2018

Zus Sanne weet dat ik, ieder jaar weer, ontzettend nieuwsgierig ben naar waar de grote bedrijven met kerst meekomen en ze stuurt me dan ook iedere keer weer de mooiste reclames.

De kerstreclames zijn vaak de duurste commercials bij grote jongens, omdat we het dan niet over een reclame van 20 a 30 seconden hebben, maar deze reclames in 2 minuten een heel verhaal moeten vertellen en dan ook nog het liefste een verhaal waarbij men daarna nog weet van welk bedrijf deze reclame was. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan… 

Ik ben benieuwd of jullie na deze commercials nog weten van welk bedrijf deze reclame was en welke commercial jij het mooiste vond! 

Kerstreclame Mc Donalds Nederland!

En voorlopig ook de enige uit Nederland… Ben benieuwd welk bedrijf volgt. 

John Lewis & Partners | Elton John 2018

Boots Christmas 2018

Mc Donalds #Reindeerready

Barbour Christmas 2018

Aldi Christmas commercial 2018

Sainsbury Christmas 2018

Dunnes Christmas ad 2018

Fast Forward (de grappigste!) Waitrose & Partners

Heathrow Bears! 

En net zoals bij het megapopulaire artikel over de leukste kerstfilms op netflix, zal ik dit artikel ook blijven updaten! Maar ik heb dan nog wel een vraag aan jullie: Wat vond jij de mooiste reclame? Laat je het me weten?

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.723 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×