Ken jij de leukste non van de wereld al?

21 december 2014

Ken jij de leukste non van de wereld al?

21 december 2014

Weet je nog die non die dit jaar auditie deed voor The Voice of Italy? Haar auditie werd bizar vaak gekeken. Bizar vaak is dus gewoon over 65 miljoen keer. 65 miljoen!! Fantastisch dat iemand zo vaak op Youtube bekeken wordt. De reactie van haar zusters als juryleden omdraaien is alleen al te grappig om te zien.

The Voice meets Sister Act.
thevoiceItalie

Haar auditie heeft vast iedereen gezien. Maar wist jij ook dat Zuster Christina (Suor Christina) The Voice of Italy heeft gewonnen en dat ze daarom ook een album heeft uitgebracht? Dan mag je drie keer raden welk nummer ze als eerste heeft uitgebracht. Kijk zelf maar. Super toch?

foto hierboven: screenshot van haar auditie – credits: RAI 2 HD

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.039 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×