Juf Jannie leert je ‘loomen’

11 juli 2014

Juf Jannie leert je ‘loomen’

11 juli 2014

Ik ben een enorme fan van Juf Jannie’s educatieve apps. Haar nieuwste app heet ‘loom voor kinderen’ en aangezien mijn dochters niet loomen, wilde gastblogger Sanne deze app graag testen met haar zoon Sil. Bedankt Sanne!

Geconcentreerd buigt Sil zich voorover. Met de haaknaald friemelt hij het rode elastiekje om twee pinnetjes en trekt het oranje elastiekje recht. Hij drukt op de playbutton en bekijkt de volgende stap in de Loom App. Juf Jannie geeft hem een duidelijke uitleg. In woord én beeld. Steek voor steek wordt het armbandje groter en ik zie een steeds trotser kind: hij kan ook ´loomen´!

Van armband tot vlinder

Mijn oudste zoon (11) zoekt op YouTube een mooie armband, bekijkt het instructiefilmpje en gaat aan de slag. De jongste van 4 wil ze wel dragen, maar niet maken. En Sil van 9 wil wel, maar heeft hulp nodig anders haakt hij af. Juist voor hem is deze Loom App zo geschikt. Door de 3 beschikbare niveaus kan hij het zichzelf zo moeilijk maken als hij zelf wil. Zijn eerste armbandjes zijn al af. Hij had daarvoor alleen een zakje Loombands, de bijgeleverde haaknaald en een plastic vork nodig! Morgen staat een vlinder voor zichzelf en een ring voor mama op het programma.
20140710-231142-83502766.jpg

20140710-231142-83502257.jpg

Loom App werkt ook zonder internetverbinding!

De Loom App biedt voor € 0,89 25 Nederlandstalige instructiefilmpjes van juf Jannie om kinderen vanaf 5 jaar te leren loomen op een Loombord, vork of een haakpen. Het zijn dezelfde filmpjes die ook op het YouTubekanaal van Juf Jannie te vinden zijn, maar deze filmpjes zitten in de app waardoor je geen internetverbinding nodig hebt om ze te bekijken. Handig straks op vakantie!

Sanne

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.719 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×