Dit is de tip tegen muggen voor (kleine) kinderen

8 juni 2017

Dit is de tip tegen muggen voor (kleine) kinderen

8 juni 2017

Langzaam maar zeker wordt het warmer en vochtiger en we weten allemaal wat dat betekent: muggen! Het ene kind er is er gevoeliger voor dan het andere kind. Liza krijgt soms enorme bulten, terwijl Eva zowat nergens last van heeft. Maar dat een muggenbult jeukt, daar hebben ze allebei last van. We willen dus van die muggen af en onlangs vond ik, lijkt wel, het perfecte middel!

Anti-muggenstickers van Squitos

Ik moet erbij zeggen dat ik deze zelf nog niet geprobeerd heb, maar de verhalen die ik van andere lees zijn bijna extatisch! Daarom moest ik dit natuurlijk ook met jullie delen. Deze Anti-muggenstickers, die je bij The Eco-shop koopt, plak je vlakbij je kindje. Op de pyjama of op het bedje, in de kinderwagen of daar waar je kindje is. Iedere sticker geeft 72 uur bescherming tegen muggen.
anti-muggenstickers

Zijn deze anti-muggenstickers veilig voor mijn baby of kind?

Ja, deze stickers zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen en zonder DEET. Het bevat citronella en eucalyptusolie. Deze materialen zorgen ervoor dat ze ook veilig zijn voor kinderen (zorg er wel voor dat ze het stickertje niet af kunnen krabben en in hun mond stoppen ;). Een Squitos blikje bevat 24 stickers in leuke dierenvormen en houden de muggen 72 uur op afstand. Je koopt ze voor 7,95

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.730 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×