Wat is een leuk cadeau voor een meisje van 7

11 september 2017

Wat is een leuk cadeau voor een meisje van 7

11 september 2017

Binnenkort wordt Eva 7 jaar. Wederom een dag waar ze naar uitkijkt. Want 7 is natuurlijk beter dan 6 jaar. Met 7 ben je groot! En met zeven jaar wil je natuurlijk ook een leuk cadeau. Misschien wel meer dan een… en laat ik nou net geen enkel idee hebben wat ik haar moet geven!

Vorig jaar op haar zesde verjaardag, is ze enorm verwend met een nieuwe fiets, een fototoestel, een speelhond en spacescooter. Voor dit jaar heb ik echt geen idee. Ik ben niet zo met persberichten om gegaan om voor haar wat nieuws te regelen, dat ik via lovethat kan reviewen. Want let wel, de meeste cadeaus van vorig jaar heb ik niet zelf hoeven te kopen.

Wat is een leuk cadeau voor een kind van zeven?

Ik heb dus echt geen idee. Het liefste geef ik haar iets waar ze daadwerkelijk mee speelt. Maar van Playmobil zie ik geen leuke dingen. Met Lego speelt ze niet, al zou ze misschien wel willen, van het bouwen wordt ze echter niet happy. Ze kreeg onlangs de oude Heeley’s van haar neefje, dat is wel een succes – maar die passen nog. Skeelers heeft ze ook. Schaatsen zijn ook nieuw. Ze komt gewoon niks tekort. Ze heeft alles wat haar hartje begeert!

Wat blijft er dan over? Ik zoek gewoon echt een knal cadeau. Een cadeau waar ze enorm geraakt door wordt of waar ze extreem enthousiast van is. Natuurlijk is een tablet of Nintendo wel een idee, maar die vind ik te duur en daarbij wil ik juist dat ze minderen met schermtijd.

Leuke inspiratie!

Waar is Eva fan van? Eva vindt Monster High leuk, ze houdt van buiten zijn en het avonturieren buiten en ze vindt het heerlijk om lekker te leren lezen, schrijven of tekenen. Al met al kwam ik tot deze shortlist met cadeautjes.

cadeau meisje 7

 

Eigenlijk zit het cadeau er nog niet tussen. Weet jij wat? Dan hoor ik dat graag!

* in dit artikel wordt gebruik gemaakt van affiliatelinks

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

3 Comments

 • Marieke 11 september 2017 at 11:37

  Zakmes moet natuurlijk! En misschien zo’n set waarmee je insecten en andere beestjes kan vangen en goed bekijken?

 • Marijke 11 september 2017 at 12:22

  De action cam is echt heel tof! Zeker als je de waterdichte behuizing erbij hebt voor onder water

 • Brigitte 13 september 2017 at 18:27

  wat ik heel tof vond om te geven voor de archeologen in spee,…een metaaldetector, online kan je leuke exemplaren vinden,..leuk voor bos of strand

 • Laat hier je reactie achter

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 2.727 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×