Inspiratie! Lightboxen

3 september 2015

Inspiratie! Lightboxen

3 september 2015

Ken je de lightboxen van A Little Lovely Company al? Ze zijn zo ontzettend tof! Binnenkort prijkt er ook zo’n leuke lightbox in ons huis en op instagram zocht en vond ik al heel veel inspiratie. Ik krijg een kleine met twee regels, maar ze zijn er ook nog in 3 regels (A4 formaat) en 3 regels in A3 formaat!
Kijk ook op deze Pinterestpagina vol inspiratie!

  Een foto die is geplaatst door Suu (@oh1213) op

 

Wil je meer inspiratie voor de tekst op je lightbox? Bekijk dan ons pinterestbord

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

2 Comments

 • eigenwijsje2014 3 september 2015 at 08:06

  Nouhou! Jij pikt telkens mijn ideetjes 😛 Haha nee grapje, maar ik had dus ook al zoiets in de planning staan 😛
  Ben alleen telkens te laat haha. Vraagje ook, hoe doe je dat met die instagram plaatjes? Of is dat print screen?

  • Marlieke 3 september 2015 at 09:31

   Oh echt!! Gewoon doen hoor! De instagramplaatjes kan je embedden/insluiten

  Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.040 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×