I’m blue labadielabadaaaaa | De nieuwe Smurfenfilm is uit op DVD

10 augustus 2017

I’m blue labadielabadaaaaa | De nieuwe Smurfenfilm is uit op DVD

10 augustus 2017

Afgelopen weekend hadden wij een smurfenweekend! Want de nieuwe Smurfenfilm is inmiddels uit. Op Netflix staan deel 1 en 2 en dan moet je natuurlijk ook deel 3 kijken. Deel 1 en 2 vond ik leuk en vernieuwend, maar deel 3 is heel anders. Is deel drie net zo leuk of misschien wel leuker?

De Smurfen en het verloren dorp

Voor wie denkt dat de derde Smurfenfilm weer een vervolg is op de eerste 2, heeft het mis. Deze film lijkt in de verste verte niet op de andere twee films. Hij is namelijk helemaal geanimeerd en er komen dus geen echte mensen in voor. Als je dan net de andere twee films hebt gezien, is dat even anders (vooral Gargamel ziet er anders uit), maar je zit heel snel in deze film en dan blijkt dat het verhaal (heel) goed in elkaar zit.

De smurfen en het verloren dorp

Op zoek naar de identiteit van Smurfin

Het verhaal gaat over de identiteit van Smurfin, want van iedere smurf weten we waar ze goed in zijn, maar Smurfin blijkt eigenlijk niet over iets te beschikkenwat haar bijzonder maakt. Omdat ze dat voelt, besluit ze op pad te gaan op zoek naar zichzelf. Gargamel en Asrael gooien echter roet in het eten. Het verhaal brengt niet alleen Smurfin, maar ook Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf naar een verloren dorp en daar vind Smurfin uiteindelijk zichzelf terug, al gaat dat niet zonder slag of stoot.

Het is wel een beetje mysterieus als ik het zo opschrijf, maar als ik alles vertel dan verraad ik de film. Dus sorry, en gewoon kijken!

En wat vond Eva ervan?

Ik kan de film wel leuk vinden, maar ik ben de doelgroep niet. Gelukkig kan ik zeggen dat Eva genoot van deze film. Er zitten echt heel veel herkenbare en grappige delen in en daarbij is het verhaal voor een zesjarige gemakkelijk te volgen (we keken hem zelfs in het Engels).

Hieronder een van de favoriete delen van Eva uit de film

De nieuwe film De Smurfen en het verloren dorp is vanaf nu te koop bij Bol.com

Ga net zo uit je bol als Liza!

Hoo! Stop. Dit artikel is nog niet klaar. Want Liza vind de nieuwe film ook fantastisch. Niet alleen lacht ze om de grappige stukken die erin zitten, ze geniet pas echt als ze de muziek hoort. En hoe ze danst! Wat een moves, daar kunnen de smurfen nog wat van leren 🙂

Heb jij de nieuwe Smurfenfilm al gezien? Ik ben benieuwd wat je ervan vond!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.727 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×