Ik maakte het logo voor Dierenpracht!

19 februari 2016

Ik maakte het logo voor Dierenpracht!

19 februari 2016

Van Sabine kreeg ik een paar maanden geleden de vraag of ik geen leuke naam voor haar nieuwe webshop wilde verzinnen. Dit soort dingen vind ik echt superleuk om te doen. Zo verzon ik vorig jaar ook de naam voor de webshop Twee Ons Geluk en dit deed ik nog voor een aantal andere websites.

Sabine vertelde mij dat haar nieuwe webshop zich zou richten op gehaakte producten in de vorm van dieren. Denk hierbij aan mutsen met uilen, kikkers en krokodillen, knuffels met aapjes, rammelaars, en knuffeldoekjes en nog veel meer.

Dierenpracht

Na een dag brainstormen in mijn hoofd had ik 3 namen verzonnen. Gelukkig kreeg Sabine ook van mijn favoriete naam een warm gevoel en Dierenpracht was geboren. Superleuk. Natuurlijk maakte ik ook graag het logo en na wat heen en weer mailen en appen, schaven en bijwerken, erover slapen en nog eens overleggen, stond ook het logo.

dierenpracht

Kleurgebruik

Dierenpracht is een onderdeel van Sabby’s Choice Atelier. De kleuren van deze stichting moesten terugkomen in het logo van dierenpracht. Dat zorgt voor herkenbaarheid en laat zien dat het met elkaar te maken heeft. Daarom is het blauw van de dieren en de gele kleur van het woord Dieren, hetzelfde. Voor het woord ‘Pracht’ zorgde ik voor heldere kleuren. De website en de producten zijn nou eenmaal op kinderen gericht en dat mag te zien zijn. De letters zijn speels en ook in kinderlijke kleuren

Ik vind het leuk wanneer een logo daadwerkelijk gebruikt wordt en de klant er volop mee aan de slag gaat. Sabine staat met Dierenpracht op het Feel good & Shop Event en showt daar haar nieuwste collectie. Haar plek daar straalt aan alle kanten de vrolijkheid van het logo uit. Kijk maar naar de foto’s die ze deelde op haar Facebookpagina. En wat ben ik dan trots!

dierenpracht

Marlieke.com

Wil je ook een logo laten ontwerpen door mij? Ik doe het graag. Kijk op marlieke.com naar mijn portfolio!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • Vlijtig Liesje 19 februari 2016 at 08:59

  Dierenpracht vind ik erg leuk geworden!

 • Laat hier je reactie achter

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 2.719 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×