Ik ga op vakantie en neem mee…

8 juli 2016

Ik ga op vakantie en neem mee…

8 juli 2016
cadeautjes.nl

De vlag mag uit! Vandaag krijgt Eva VAKANTIE!!!! Vijf weken lang NIKS. Aankleden wanneer we willen, naar het zwembad wanneer we willen, eten en drinken wanneer we dat willen en voor de kinderen het belangrijkste: niet perse iedere avond op tijd naar bed. We hangen de vlag uit, worden wat flexibeler, gaan genieten en relaxen. Floris heeft in de komende weken ook een paar weken vrij, er staat wat bezoek op de planning en misschien dat we zelf ook nog even naar Nederland rijden. Vakantie, kom maar op!

Ik ga op vakantie en neem mee

reisdagboek - cadeautjes.nl
Of je nou thuis blijft of de hort op gaat. In Nederland blijft, met de trein door Europa rijdt, jezelf laat verwennen op een cruise of het vliegtuig neemt naar mooie verre oorden. Je kunt er niet omheen, er moet geshopt worden vooraf! Op de website Cadeautjes.nl heb je voor iedere reis de leukste gadgets en cadeautjes. Wat dacht je van een nekkussen in de vorm van een vos, een wereldkaart waarbij je kunt krassen welke landen of steden je al hebt gezien? Maar je vindt er ook hele handige fietstassen, die overigens ook best goed op de fiets in Nederland passen! Mijn persoonlijke favoriet zijn de reisdagboekjes. Je hebt ze uitgebreid met kraskaarten en minder uitgebreid. In beide boekjes kan je je ervaringen van je reis kwijt, de kaarten die je gebruikt hebt, de tickets en andere aantekeningen die je nodig hebt. Zo maak je van iedere reis een onvergetelijke ervaring die je keer op keer weer kunt herbeleven.

Wie thuis blijft, mag zich natuurlijk ook verwennen!

Ook voor de thuisblijvers is er genoeg leuks te koop op Cadeautjes.nl. Wie meer van het land wil zien, kan kiezen voor een ballonvaart of een rondvaart door een stad naar keuze. Combineer het met een hapje en een drankje in diezelfde stad en je hebt een leuk dagje weg. En heb je gewoon zin om iets voor jezelf te kopen, dan kies je voor de rubriek Voor Haar en er zit altijd wel wat van je gading bij!

Wanneer begint bij jullie de vakantie?

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • Kleine Prinses 8 juli 2016 at 12:08

  de vakantie is hier al een week bezig!

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.039 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×