Hoera! We hebben nieuwe meubels nodig

20 november 2014

Hoera! We hebben nieuwe meubels nodig

20 november 2014

Ik had nooit verwacht dat we meubels tekort zouden komen als we eenmaal verhuisd waren. Het is toch echt zo! Van de speelkamer wisten we dat we daar alles voor moesten kopen. Voor de logeerkamer hebben we een bed en een kast nog nodig, maar voor de woonkamer. Daar missen we echt kastruimte. Mijn kookboeken, de foto-albums van de meiden, potten, pannen, schalen, troepjes. Ik wil het allemaal in huis in plaats van in onze bunker/opslagplaats. We hebben ook wel wat eisen daaraan:

 • Het moet ook passen in een eventueel volgend huis. We zullen niet snel verhuizen, in ieder geval dat hoop ik toch niet. Maar ik vertik het ook om iets te kopen, wat in een volgend huis absoluut niet past of geen doen is.
 • Het moet een beetje veilig staan voor de kleinste meid. Liza is nu al erg van de snoertjes en van het graaien. Nu kruipt ze (nog) niet, maar dat gaat vast niet lang meer duren. Dan moet ik geen TV hebben waar ze gemakkelijk bij kan of van die kabels die los liggen. Maar ook geen deurtjes of laatjes die gemakkelijk te openen zijn.
 • Lichte en robuuste meubels. Dit huis is erg donker. Sfeervol dat wel, maar door al dat hout wel erg donker. Daarom moeten de meubels de kamer juist een beetje oplichten.

Ik deel daarom graag wat inspiratie die ik op de website van Otto vond. Onderstaande items komen uit de collectie van Bloomingville en Gutmann Factory

INSPIRATIE-10

Wat vinden jullie van deze meubels?
tekst
tekst

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

2 Comments

 • Angelique 20 november 2014 at 10:07

  Dat vond ik ook echt het leukste aan verhuizen, het uitzoeken van nieuwe meubels heerlijk!

 • Sonja 20 november 2014 at 19:29

  Heerlijk he! Alles van bloomingville ben ik groot dan van!

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×