Hie-haa-heeeeeemaaaa!

9 maart 2014

Hie-haa-heeeeeemaaaa!

9 maart 2014

Afgelopen weken heb ik volgens mij alle unisexkleertjes van de Hema gekocht die er zijn. Tijdens mijn laatste bezoekje kwam ik de pakjes van Jip & Janneke tegen (inclusief 20% korting) en die gingen ook zomaar mee naar huis. Hoe vervelend nou.
hema
Het wordt tijd dat die kleine geboren wordt, dan kunnen de kasten gevuld worden met stoere jongenskleren of hippe meisjeskleertjes! En die heeft de Hema ook, dat heb ik al gezien hoor.

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

4 Comments

 • Lisette PB 9 maart 2014 at 10:01

  Te schattig!! Heb vorig jaar de andere J&J lijn gekocht! Kleine tip: kijk even of de broekjes niet te breed vallen (in vergelijking met andere broekjes van dezelfde maat). Heb ik niet gedaan, wat resulteerde in een broekje dat afzakte en dus maar 1x gedragen is. Hema kan erg breed vallen.

  • Marlieke 9 maart 2014 at 10:42

   Goede tip! Maar ik heb de kaartjes er al afgetrokken 🙂 Anders gewoon de droger in of dikke billen kweken bij de beeb!

   • Anoniem 10 maart 2014 at 09:38

    Hahaha, dat is ook een goede!! Hoop dat het bij jouw beeb mee valt!

 • Mijke 12 maart 2014 at 22:04

  Ik kan overweg met de naaimachine marlieke! Geef dan maar mee… 🙂

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.040 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×