Het mooiste cadeaupapier voor de feestdagen

8 november 2018

Het mooiste cadeaupapier voor de feestdagen

8 november 2018

Toen ik van Vlinders in je buik een enorm pakket kreeg opgestuurd, was ik zo blij als een kind. Want van een doos vol met het leukste inpakpapier voor Sinterklaas en Kerst en voor andere gelegenheden, de prachtigste cadeauzakjes, fijne labels en schitterende stickers gaat mijn hart echt heel veel sneller van kloppen. Echter had ik nog niks om in te pakken en dus duurde het even voordat ik ermee aan de slag mocht gaan. 

Cadeaupapier voor Sinterklaas 

Bij Vlinders in je buik kan je verschillende cadeaupapier en geschenkzakjes kopen voor Sinterklaas. Mijn favoriet is wel het okergele papier met grappige pietjes en Sinterklaas. Ik zie de cadeautjes al voor me ingepakt met dit papier. Maar ook het papier met de wortels en de mijters vind ik heel leuk. Het papier koop je per meter (2 of 4 meter) en wordt opgerold verzonden. 

cadeaupapier Sinterklaas
cadeaupapier Sinterklaas
cadeaupapier Sinterklaas

Cadeaupapier voor kerst

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar wij vieren Sinterklaas en met kerst doen we 1 cadeautje. Dit jaar doe ik mee met lootjes met mijn internationale vriendinnengroep. Hiervoor kopen we wat kerstcadeautjes. Een paar van die cadeautjes heb ik al in huis en ik kon dus echt even los met inpakpapier. Ik vond het bijna zonde om de cadeautjes ermee in te pakken. Het papier is van zo’n mooie dikke kwaliteit en zelfs als je wat verkeerd doet, scheurt het niet. Ik vind het al leuk om de cadeautjes te kopen, maar het inpakken vond ik bijna nog leuker! 

Als mijn pakketje helemaal klaar is, dan zal ik er nog mooie lintjes aa toevoegen etc. Want de keuze is echt enorm bij Vlinders in je buik voor je kerstcadeautjes.

Inpakpapier kerst
Inpakpapier kerst
Inpakpapier kerst

Lintjes, inpakzakjes, stickers

Inpakken is 1 ding, maar het afmaken met lintjes en stickers is een hele andere tak van sport. Zo wordt een cadeautje ook echt een waardevol geschenk omdat je er aandacht aan hebt besteed. En het ziet er ook een stuk leuker uit. 

Lintjes feestdagen
inpakken feestdagen

Maak van je cadeau een feestje, aldus Vlinders in je buik en ik kan het daar alleen maar mee eens zijn! 

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.730 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×