Het is tijd voor zomerkleding!

18 maart 2015

Het is tijd voor zomerkleding!

18 maart 2015

Ook hier lijkt de lente eindelijk zijn entree te hebben gedaan en ineens lijkt mijn kast te zijn verandert in een donker, grauw en grijs rommelhok. Tijd voor wat meer jus en een beetje meer pit. Waar kan ik beter mijn inspiratie opdoen dan online? Daarom struinde ik weer het internet af naar de nieuwste mode en waar ik me dan ook goed bij voel.

Ik ben niet de slankste, maar zit met mijn maat(je) 44 prima in mijn vel. Ik ben ook niet extreem uitgesproken, maar wel enorm mezelf. Daarom trek ik het liefste een fijne broek aan in plaats van de laatste hippe mode (laat die drollenvangers maar zitten). Ook hakken en ander hip schoeisel gaat aan mij voorbij; ik loop gewoon de hele zomer op slippers die je vaak voor een euro kunt kopen. Kortom, ik wil graag naar hip en happening, maar kies uiteindelijk wel wat bij me past.

Ik moet zeggen dat ik voor kleding altijd wel bij Esprit slaag. De broeken zitten goed, de jurkjes zijn fijn en er is vooral een erg uitgebreid aanbod, de shirts gaan van basic naar lekker combi en alles er tussenin en als laatste is de prijs ook gewoon oke. Ik koop zelfs vaak een paar sandaaltjes, zodat ik op een verjaardag geen afgetrapte slippers aan heb. Ook nu ging ik weer online langs bij Esprit en zocht daar naar leuke nieuwe items, kijken welke nieuwe hippe mode-items wellicht wel bij me passen en wat natuurlijk ook helemaal niet.

Ik vind de bohemianstyle altijd wel erg leuk, vooral als je dan van die mooie lange lokken erbij hebt en slank bent. Tot nu toe ben ik niets van dat alles, dus gaat deze stijl toch echt aan mij voorbij. Met de zomer in aantocht wil ik toch wat sprankelends aantrekken. Dus ga ik voor kleur en liet uiteindelijk het modebeeld met veel kaki-kleuren varen. Dit vind ik leuk! Zoals je van me gewend ben, deel ik weer mijn leukste acht items.
lovethat-esprit-2015

Wat vind je van deze kleding?

kopfoto: Stylonica.com

artikel

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

4 Comments

 • Marieke 18 maart 2015 at 06:57

  Die jurk!!!!!! Hebben!

  • Marlieke van der Willik 18 maart 2015 at 12:42

   Ja vind ik ook!!!!

 • jansyluvzu 19 maart 2015 at 21:33

  Leuke kleren! Vrolijke lente kleurtjes ook šŸ™‚

  • Marlieke 22 maart 2015 at 09:29

   Vrolijk hoort ook wel bij de lente!

  Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.039 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×