Het heerlijk avondje is gekomen

5 december 2013

Het heerlijk avondje is gekomen

5 december 2013

Eindelijk is het zover. Vandaag is het 5 december, de dag van het Sinterklaasfeest! Gisteravond heb ik alle Sintcadeautjes voorzien van batterijen en argh, het My Little Pony verjaardagshuis maakt wel heel veel herrie. De cadeautjes zijn door de Inpakpiet ingepakt en ik schreef nog een lijstje voor de Goedheiligman met Eva’s leukste momenten van afgelopen jaar. Wij zijn er klaar voor!

Sinterklaas vind ik toch wel het leukste kinderfeest dat er is, maar eerlijk? Ik ben blij als het morgen 6 december is. En dan hebben wij nog geluk met Eva. Hier nog geen gestuiter over het schoen zetten en de bijbehorende cadeautjes. Zij ziet (en ik klop het gelijk even af) Sinterklaas als een feest van leuke liedjes, veel pieten en heel veel pepernoten.

Onderstaande foto kwam ik tegen op fascinatingpics.com. Hoe blij kan je zijn met een ui? Ik wens jullie een gezellige dag en avond!

20131205-065301.jpg

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.039 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×