Slim hergebruik bij Disney

13 mei 2014

Slim hergebruik bij Disney

13 mei 2014

Toen we vorige week voor het eerst Frozen (ontzettend toffe film trouwens!) keken, zagen we het paard van Prins Hans. “Maar dat is toch het paard van Rapunzel?” vroeg Eva. Nou leek dit paard er in de verste verte niet op, maar het deed me wel weer beseffen dat ze bij Disney toch wel steeds dingetjes uit andere films hergebruiken. Het valt me vaker op, maar vaak zie je het niet of herken je het niet als zodanig. Gelukkig zijn er mensen geweest die dat dus wel helemaal hebben uitgezocht. Ik zette ze voor je op een rijtje:

Deze diashow vereist JavaScript.

bron

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

2 Comments

 • Eline 13 mei 2014 at 11:09

  haha, super! Goed opgelet 😀

 • […] week had ik het erover dat Disney sommige karakters hergebruikt, zo ook in Frozen. Zie hier Prinses Tiana (uit de Prinses en de kikker), Prinses Assepoester en […]

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.057 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×