Herfstvakantie in Zwitserland duurt drie weken!

9 oktober 2017

Herfstvakantie in Zwitserland duurt drie weken!

9 oktober 2017

Op dit moment hebben mijn kinderen 3 weken herfstvakantie. Slechts 7 weken na de zomervakantie, zitten we weer een hele tijd thuis. Mij hoor je niet klagen. Na een drukke zomervakantie, daarna enerverende eerste schooltijd, hebben wij behoefte aan ONS. Geen bezoek. Geen afspraken.

Herfstvakantie in Zwitserland

Drie weken herfstvakantie. Hoe ga ik dat doen? Ik heb er geen probleem mee. Ik vind het heerlijk. Onze weken zitten zonder vakantie zo volgepland – ik kan me overigens niet voorstellen hoe mensen dit in Nederland doen met kinderen die hele dagen naar school gaan. 

Drie weken lang geen school om 7:15 uur in de ochtend. Niet iedere ochtend volgepland. Geen 4x in de week sport voor mij – maar slechts 1x op een vaste tijd. Het is een echte vakantie. Al gaan we natuurlijk wel leuke dingen doen.

Wat? Geen idee. Ik heb leuke wandelplekken gevonden. Ik wil nog een dagje naar dierentuin in Zurich, dat vond ik vorig jaar zo mooi. We gaan lekker veel hier in de buurt wandelen, misschien leert Liza nog wel fietsen zonder zijwielen. Het huis opruimen. knutselen, lekker filmpjes kijken en ga zo maar door. De kinderen gaan nog logeren, wij krijgen vriendjes te logeren. Voor je het weet zijn die drie weken omgevlogen! Ik hou je op Lovethat natuurlijk op de hoogte van onze herfstvakantie.

Het eerste weekend hebben we al lekker benut. Op zondag gingen we naar de Voralpsee en daar maakte ik deze foto’s. De kinderen hebben de tijd van hun leven en ik… ik fotografeer ze zoals ze zijn. Herinneringen tastbaar maken!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.727 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×