Help, ik heb een bloggersdip!

Gaat het allemaal wel goed? Fijne vraag als je die krijgt. Zou iemand zeggen; nee, helemaal niet en ik zal je eens precies vertellen waarom. Vast niet. Ik krijg deze vraag echter de laatste week steeds vaker. Zelfs van mensen die ik niet ken. De reden: het is stiller op Lovethat.nl. Dat klopt ook wel en vandaag vertel ik je precies waarom.

IK HEB NIKS OM OVER TE SCHRIJVEN!!!!

Bloggersdip

Alles is al geschreven. Meningen zijn al gegeven. Aan de tags (die bloggers dan uit de kast halen) doe ik niet. Mijn leventje raast voorbij met kleine en grote geluksmomenten. Deze momenten deel ik echter gewoon tijdens het weekoverzicht, op instagram en op twitter. Ik kan niet naar leuke events en ik ben (alweer!) zoekende… De welbekende bloggersdip!

Dat betekent niet dat ik stil zit ‘s avonds. Ik ben namelijk wel hard aan het werk. Optimaliseren van artikelen, het maken van flyers, het schrijven van teksten, het lezen en testen van recensie-exemplaren, het plegen van acquisitie voor marlieke.com en ga zo maar door. Mijn to-do lijsten blijven gevuld, alleen Lovethat is een beetje leeg. Sorry!

Overigens ben ik altijd wel blij met deze dipjes hoor. Het geeft me vaak focus en daarna kom ik weer keihard terug!

2 Comments

 • 8 februari 2017 at 15:47 — Reply

  Vroeg of laat heeft elke blogger wel eens een dipje… prima toch?

  • Marlieke (Author)
   8 februari 2017 at 19:44 — Reply

   Daarom! Ik maak me er ook niet al te druk om šŸ™‚

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.