Help, ik heb een bloggersdip!

7 februari 2017

Help, ik heb een bloggersdip!

7 februari 2017

Gaat het allemaal wel goed? Fijne vraag als je die krijgt. Zou iemand zeggen; nee, helemaal niet en ik zal je eens precies vertellen waarom. Vast niet. Ik krijg deze vraag echter de laatste week steeds vaker. Zelfs van mensen die ik niet ken. De reden: het is stiller op Lovethat.nl. Dat klopt ook wel en vandaag vertel ik je precies waarom.

IK HEB NIKS OM OVER TE SCHRIJVEN!!!!

Bloggersdip

Alles is al geschreven. Meningen zijn al gegeven. Aan de tags (die bloggers dan uit de kast halen) doe ik niet. Mijn leventje raast voorbij met kleine en grote geluksmomenten. Deze momenten deel ik echter gewoon tijdens het weekoverzicht, op instagram en op twitter. Ik kan niet naar leuke events en ik ben (alweer!) zoekende… De welbekende bloggersdip!

Dat betekent niet dat ik stil zit ‘s avonds. Ik ben namelijk wel hard aan het werk. Optimaliseren van artikelen, het maken van flyers, het schrijven van teksten, het lezen en testen van recensie-exemplaren, het plegen van acquisitie voor marlieke.com en ga zo maar door. Mijn to-do lijsten blijven gevuld, alleen Lovethat is een beetje leeg. Sorry!

Overigens ben ik altijd wel blij met deze dipjes hoor. Het geeft me vaak focus en daarna kom ik weer keihard terug!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

2 Comments

 • Nathalie 8 februari 2017 at 15:47

  Vroeg of laat heeft elke blogger wel eens een dipje… prima toch?

  • Marlieke 8 februari 2017 at 19:44

   Daarom! Ik maak me er ook niet al te druk om 🙂

  Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.054 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×