Heiden – Rorschach met de Appenzeller Bahnen en mijn ouders

3 oktober 2016

Heiden – Rorschach met de Appenzeller Bahnen en mijn ouders

3 oktober 2016

Mijn vader wilde iets ondernemen dat wij ook niet hadden gedaan. Dat werd met de zahnradbahn vanaf Heiden naar Rorschach met fantastische uitzichten op de Bodensee en natuurlijk het Zwitserse landschap. Kosten voor deze rit was ChF 14,40 per persoon (14 euro). Daarvoor zit je bijna een half uur in de trein richting Rorschach, een prachtige stad aan de Bodensee met bij het eindstation een heerlijk stadspark aan het water, restaurantjes en een grote speeltuin. Wij moesten vanwege de tijd weer direct met de trein omhoog, maar het was een fantastische ritje en zeker voor herhaling vatbaar.

Ik maakte dit keer meer foto’s van mijn kinderen en mijn ouders dan van het uitzicht. Sorry!

Natuurlijk met opa en oma op de foto!
Natuurlijk met opa en oma op de foto!
Eva wil niet meer zo graag poseren. Die moet je vangen
Eva wil niet meer zo graag poseren. Die moet je vangen
Het uitzicht op de Bodensee heb ik wel gevangen
Het uitzicht op de Bodensee heb ik wel gevangen
Ook Eva ving ik uiteindelijk en hoe
Ook Eva ving ik uiteindelijk en hoe
Mijn kleine mooie meid
Mijn kleine mooie meid
Ook Liza vond het ritje super
Ook Liza vond het ritje super
Straal!
Straal!
Dat treintje ging best hard nog!
Dat treintje ging best hard nog!
Soms ben ik echt verbaasd over haar klassieke schoonheid.
Soms ben ik echt verbaasd over haar klassieke schoonheid.
Fijn hoor
Fijn hoor
Na het ritje was het tijd om nog even een fotosessie met zus te doen. De Kiddizoom Selfie cam review ik binnenkort!
Na het ritje was het tijd om nog even een fotosessie met zus te doen. De Kiddizoom Selfie cam review ik binnenkort!

Een geslaagde dag dus!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.039 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×