Heiden – Rorschach met de Appenzeller Bahnen en mijn ouders

Mijn vader wilde iets ondernemen dat wij ook niet hadden gedaan. Dat werd met de zahnradbahn vanaf Heiden naar Rorschach met fantastische uitzichten op de Bodensee en natuurlijk het Zwitserse landschap. Kosten voor deze rit was ChF 14,40 per persoon (14 euro). Daarvoor zit je bijna een half uur in de trein richting Rorschach, een prachtige stad aan de Bodensee met bij het eindstation een heerlijk stadspark aan het water, restaurantjes en een grote speeltuin. Wij moesten vanwege de tijd weer direct met de trein omhoog, maar het was een fantastische ritje en zeker voor herhaling vatbaar.

Ik maakte dit keer meer foto’s van mijn kinderen en mijn ouders dan van het uitzicht. Sorry!

Natuurlijk met opa en oma op de foto!

Natuurlijk met opa en oma op de foto!

Eva wil niet meer zo graag poseren. Die moet je vangen

Eva wil niet meer zo graag poseren. Die moet je vangen

Het uitzicht op de Bodensee heb ik wel gevangen

Het uitzicht op de Bodensee heb ik wel gevangen

Ook Eva ving ik uiteindelijk en hoe

Ook Eva ving ik uiteindelijk en hoe

Mijn kleine mooie meid

Mijn kleine mooie meid

Ook Liza vond het ritje super

Ook Liza vond het ritje super

Straal!

Straal!

Dat treintje ging best hard nog!

Dat treintje ging best hard nog!

Soms ben ik echt verbaasd over haar klassieke schoonheid.

Soms ben ik echt verbaasd over haar klassieke schoonheid.

Fijn hoor

Fijn hoor

Na het ritje was het tijd om nog even een fotosessie met zus te doen. De Kiddizoom Selfie cam review ik binnenkort!

Na het ritje was het tijd om nog even een fotosessie met zus te doen. De Kiddizoom Selfie cam review ik binnenkort!

Een geslaagde dag dus!

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Laat hier je reactie achter