Heb jij je slaapkamer goed ingericht?

10 juni 2015

Heb jij je slaapkamer goed ingericht?

10 juni 2015

Een goede inrichting van je slaapkamer is een must voor een goede nachtrust. Via Made.com kreeg ik onderstaande infographic doorgestuurd en het blijkt maar weer dat mijn slechte nachtrust niet alleen komt door mijn twee prachtige dochters en een blaas die soms ook wel ieder uur geleegd dient te worden (wellicht iets overdreven, maar als de kids me niet wekken dan word ik wel door mijn blaas wakker gemaakt), ook niet door Floris zijn gesnurk of de klingelende koeienbellen.

Ik vond in de inforgraphic 6 andere redenen waarom ik slecht slaap en wat er dus moet veranderen.

 • Ik zit ‘s avonds te lang achter de computer, ipad en/of iPhone
 • Onze slaapkamer is saai. Natuurlijke materialen en planten helpen om me beter te laten slapen
 • De troep moet weg en de kasten moeten dicht. Een rustige slaapkamer, laat je ook rustiger slapen
 • Niet even snel nog het artikel voor morgen doorlezen als ik in bed lig. Werk moet uit de slaapkamer
 • De herrie van Floris’ wekker is ook niet bevorderlijk voor mijn nachtrust. Ik heb altijd de angst om 6:15 dat zijn wekker om 6:45 herrie gaat schoppen.
 • We hebben dan wel rolluiken, maar met deze hitte is het zo 25 graden. De ideale temperatuur is 18 tot 21 graden

Wil jij weten of jij de ideale slaapkamer en de ideale slaapgewoontes hebt? Bekijk dan onderstaande infograpic en laat je inspireren om het beter te doen.

IDEALE_SLAAPKAMER_INFOGRAPHIC-700px

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

4 Comments

 • Angelique 10 juni 2015 at 09:03

  Wat een leuk artikel! Ik heb laatst mijn hele slaapkamer om gegooid en slaap nu echt heel erg vast

 • Sylvie 10 juni 2015 at 21:25

  Vooral het gebruik van m’n telefoon, daar moet ik wat aan doen!!

  • Marlieke 13 juni 2015 at 07:22

   Ik ook hoor! Ik heb gelukkig hele slechte WiFi in slaapkamer.

 • Nicole 10 juni 2015 at 22:30

  Haha ik zit dit in bed te lezen dus dan weet je wel hoe t met m’n nachtrust gesteld is hihi..

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×