Hallo fantastische baby aankondiging!

31 augustus 2014

Hallo fantastische baby aankondiging!

31 augustus 2014

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de geboorte van je kind wereldkundig te maken via een geboortekaartje, maar sommige mensen gaan net even een stapje verder. Ze maken een complete website om de geboorte van hun spruit aan te kondigen. Een site is ook maar een site, maar de site van Jonathan Henry verslaat echt elke gewone baby-website wat mij betreft! Hieronder enkele foto’s van de site, maar ik vind eigenlijk dat je zelf moet kijken!

schattig

brand-new-mini

smallwonder

9MAANDEN

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

5 Comments

 • Omagazijn 31 augustus 2014 at 06:29

  Die heeft echt z’n best gedaan! Hilarisch! Vooral de vele linkjes 🙂 make your own baby 🙂

 • onzeweg 31 augustus 2014 at 08:17

  Super! Heel origineel, maar toch zou ik het bij een kaartje houden.

 • Jessica 31 augustus 2014 at 23:53

  Ik vind dit echt heel gaaf en super origineel!

 • Mama van Vesper 1 september 2014 at 12:56

  super leuk!

 • natasja79v 3 september 2014 at 14:46

  Oh de site is offline gehaald…. teveel bezoekers, voor de server en voor henzelf.. Jammer, had het graag nog even gezien.

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.039 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×