Gratis leuke downloads voor Oud en Nieuw

31 december 2015

Gratis leuke downloads voor Oud en Nieuw

31 december 2015

Naast oliebollen worden volgens mij sterretjes het meeste uitgedeeld tijdens Oud en Nieuw. Niks feestelijker om met een oliebol of glas champagne in je hand, het nieuwe jaar te vieren met knipperend licht. Voor die momenten dat je die stokjes aan het uitdelen bent, heb ik wat ontworpen. Ik vond het idee namelijk ontzettend grappig en gelijktijdig ook wel handig, want je wenst je buren, vrienden of onbekenden direct een mooi nieuw jaar. Veel plezier met deze en andere gratis downloads voor Oud en Nieuw!

Downloads voor Oud en Nieuw

downloads voor Oud en Nieuw

Je download het bestand hier. Je print het uit, bij voorkeur op wat dikker papier, en dan knip je de drie ‘kaarten’ uit. Ergens in het midden knip je zelf nog twee horizontale streepjes en dan kan je het sterretje erin steken. Leuk hė!

downloads voor Oud en Nieuw

Nog meer leuke ideeën om je Oud en Nieuw op te fleuren, vind je hier!

Volg het bord Free printable 2016 van Marlieke | Lovethat.nl op Pinterest.

Maak er een fijn, gezellig en liefdevol nieuwjaar van!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.727 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×