#GetTogether in The Hoxton


6 december 2015

#GetTogether in The Hoxton


6 december 2015

Terwijl afgelopen zondag de wind door de bomen waaide vertrokken Juul en ik richting Amsterdam voor een #GetTogether van het Stream Team van Netflix. Juul vond het een beetje spannend en ik eerlijk gezegd ook wel. Gelukkig waren we lekker op tijd in de stad en slechts een tramritje verwijderd van het prachtige hotel, The Hoxton. Met Juuls handje stevig in de mijne werden we bovenaan de trap hartelijk verwelkomt door Rachel, van PR-bureau Coopr, met een heerlijke lunch. De middag kon beginnen! netflix

In een aparte ruimte konden we onder leiding van Anouk (bekend van het blog nouk-san.nl) een stoomboot knutselen. Gezellig met al die kids, iedereen zat lief te knippen en te plakken. Na een uurtje gingen we troetelberen-cake-pops maken. Hilarisch! Juul deed zo zijn best, en was zó trots op het eindresultaat. Te schattig.
netflix2
Net voordat de kinderen strontvervelend werden, ging de televisie aan en konden zij met popcorn kijken naar de allernieuwste, nog niet uitgebrachte afleveringen van De Gelaarsde Kat. De volwassenen hadden in een andere ruimte in alle rust samen een gezellige inspiratiesessie. Al met al een hele geslaagde middag. En op de weg terug naar huis viel Juul met twee Netflix-ballonnen in zijn knuistjes op de achterbank in slaap.

Sanne

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.719 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×