Baby’s met stoere rompers met tatoeages? Weet je nog Elja, dat we ooit zoiets verzonnen toen Eva klein was? Ik kreeg zelfs van jou nog een romper met Liza’s geboorte. Zo tof! Ik kon alleen de foto van Liza met de romper aan niet zo snel vinden. Jammer!

Iemand is met ons idee aan de haal gegaan en heeft het op de markt gebracht. Gelukkig, want ideeën moeten niet op de plank blijven liggen maar uitgevoerd worden! Dus kun je op TotTude tatoeage sleeve-rompers en shirtjes bestellen voor je baby, peuter en kleuter. Minder lief dan Elja en ik 5 jaar geleden hadden bedacht, maar wel net zo stoer als wij het toen ook vonden.

Foto’s zijn van TotTude

tatoeages-kidstatoeages-kids2

Wat vind jij van deze rompers? Leuk voor soms of echt afschuwelijk?

 

You May Also Like

4 comments

Reply

Sorry, dit vind ik echt helemaal niks! Ik heb zelf wel tattoo’s, maar om dit nou bij kinderen ook te doen lijken… Nee sorry!

Reply

Nee, ik vind dit helemaal niks. Liefs Marjon

Reply

Echt vreselijk vind ik ze. Heel, heel erg tokkie – achtig.

Reply

Haha nee!

Laat hier je reactie achter