Geef jij je baby of kleuter een sleeve?

Baby’s met stoere rompers met tatoeages? Weet je nog Elja, dat we ooit zoiets verzonnen toen Eva klein was? Ik kreeg zelfs van jou nog een romper met Liza’s geboorte. Zo tof! Ik kon alleen de foto van Liza met de romper aan niet zo snel vinden. Jammer!

Iemand is met ons idee aan de haal gegaan en heeft het op de markt gebracht. Gelukkig, want ideeën moeten niet op de plank blijven liggen maar uitgevoerd worden! Dus kun je op TotTude tatoeage sleeve-rompers en shirtjes bestellen voor je baby, peuter en kleuter. Minder lief dan Elja en ik 5 jaar geleden hadden bedacht, maar wel net zo stoer als wij het toen ook vonden.

Foto’s zijn van TotTude

tatoeages-kidstatoeages-kids2

Wat vind jij van deze rompers? Leuk voor soms of echt afschuwelijk?

 

Show CommentsClose Comments

4 Comments

 • Birgit
  Posted 17 maart 2016 at 08:19 0Likes

  Sorry, dit vind ik echt helemaal niks! Ik heb zelf wel tattoo’s, maar om dit nou bij kinderen ook te doen lijken… Nee sorry!

 • Marjon
  Posted 17 maart 2016 at 10:21 0Likes

  Nee, ik vind dit helemaal niks. Liefs Marjon

 • Nannie
  Posted 18 maart 2016 at 20:03 0Likes

  Echt vreselijk vind ik ze. Heel, heel erg tokkie – achtig.

 • Nathalie
  Posted 18 maart 2016 at 21:29 0Likes

  Haha nee!

Laat hier je reactie achter