Geef jij je baby of kleuter een sleeve?

17 maart 2016

Geef jij je baby of kleuter een sleeve?

17 maart 2016

Baby’s met stoere rompers met tatoeages? Weet je nog Elja, dat we ooit zoiets verzonnen toen Eva klein was? Ik kreeg zelfs van jou nog een romper met Liza’s geboorte. Zo tof! Ik kon alleen de foto van Liza met de romper aan niet zo snel vinden. Jammer!

Iemand is met ons idee aan de haal gegaan en heeft het op de markt gebracht. Gelukkig, want ideeën moeten niet op de plank blijven liggen maar uitgevoerd worden! Dus kun je op TotTude tatoeage sleeve-rompers en shirtjes bestellen voor je baby, peuter en kleuter. Minder lief dan Elja en ik 5 jaar geleden hadden bedacht, maar wel net zo stoer als wij het toen ook vonden.

Foto’s zijn van TotTude

tatoeages-kidstatoeages-kids2

Wat vind jij van deze rompers? Leuk voor soms of echt afschuwelijk?

 

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

4 Comments

 • Birgit 17 maart 2016 at 08:19

  Sorry, dit vind ik echt helemaal niks! Ik heb zelf wel tattoo’s, maar om dit nou bij kinderen ook te doen lijken… Nee sorry!

 • Marjon 17 maart 2016 at 10:21

  Nee, ik vind dit helemaal niks. Liefs Marjon

 • Nannie 18 maart 2016 at 20:03

  Echt vreselijk vind ik ze. Heel, heel erg tokkie – achtig.

 • Nathalie 18 maart 2016 at 21:29

  Haha nee!

 • Laat hier je reactie achter

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 2.719 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×