Geef je fantasie alle ruimte met dit fantastische speelgoed!

10 maart 2014

Geef je fantasie alle ruimte met dit fantastische speelgoed!

10 maart 2014

Mijn eigen Inspector Gadget was weer eens aan het surfen en stuitte op project Flexure, een nieuw ‘crowdfunding’-project voor kinderspeelgoed. In tegenstelling tot zijn andere online vondst, snapte ik nu wel direct waar het over ging. Kinderspeelgoed, waarbij kinderen met minimale dingen gestimuleerd worden in hun ontwikkeling. Het filmpje is duidelijk, niet ieder kind houdt van Duplo (ook bij ons staat de duplo vrijwel ongebruikt in de kast) en doordat de bedenker zijn zoon zag spelen met een rubber spatel kwam hij op het idee om met flexibele verbindingsstukjes van rubber, bouwwerken te maken.

Dit vind ik dus echt leuk en vernieuwend speelgoed. Het is groter dan k’nex, veel gebruiksvriendelijker en volgens mij voor iedere leeftijd wel geschikt. Ik zie onszelf dit wel in huis hebben en wilde jullie het daardoor ook niet onthouden. Wie weet is het volgend jaar of misschien wel al rond Sinterklaas een grote hit in Nederland! Zou jij dit speelgoed kopen?

4e98c09d148810498dd7dcb55a153f42_large

3e50ed6fb9bb0080cf1f7bf0c6133b6a_large

45b38b2b8dedad5b6385ff2769a8c694_large

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • Joyce 10 maart 2014 at 09:53

  Wat gaaf! en super goed voor fijne motoriek! šŸ˜€

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×