Fotograferen onder alle omstandigheden?

24 september 2017

Fotograferen onder alle omstandigheden?

24 september 2017

Gisteren had Eva een kinderfeestje in de buurt van de Bodensee. Omdat het toch goed een half uur rijden was, besloten mijn moeder en ik met Liza naar de Bodensee te gaan. Want een goede beslissing was dat. Liza heeft heerlijk gespeeld en wij genoten van de zon Ć©n van een vreselijk gezellige dochter en kleindochter.

Natuurlijk namen mama en ik allebei onze camera mee. We maakten foto’s van Liza die het ineens warm genoeg vond om in een soort van zwembad te duiken. Helaas maakte ik dan weer net geen foto’s van de gezichten van de mensen en vooral kinderen eromheen. Vol verbazing keken ze naar Liza die het zo naar haar zin had, het koude water aan haar laars lapte en speelde alsof het hoogzomer was in haar onderbroek.

Het was zo’n middag in het park die tot van die perfecte middagen behoort.

Na een ijsje was het tijd om mijn nieuwe bril op de foto te zetten. Mama maakte al een paar leuke foto’s van mij bij het water, dus de bril bij het water fotograferen was een logische zet. Wat ik werkelijk waar niet doorhad, totdat mijn moeder me de foto liet zien, was wat Liza ondertussen aan het doen was! De foto heeft er duidelijk niet onder geleden šŸ˜‰

Bril Harley van VisionDirect
Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • […] Eva had een feestje daar in de buurt en wij besloten om van het mooie weer te genieten. Zoals ik al eerder schreef, was het een dag met een gouden randje. Liza was heel gezellig, de zon scheen, het ijsje […]

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×