Fotograferen onder alle omstandigheden?

Gisteren had Eva een kinderfeestje in de buurt van de Bodensee. Omdat het toch goed een half uur rijden was, besloten mijn moeder en ik met Liza naar de Bodensee te gaan. Want een goede beslissing was dat. Liza heeft heerlijk gespeeld en wij genoten van de zon én van een vreselijk gezellige dochter en kleindochter.

Natuurlijk namen mama en ik allebei onze camera mee. We maakten foto’s van Liza die het ineens warm genoeg vond om in een soort van zwembad te duiken. Helaas maakte ik dan weer net geen foto’s van de gezichten van de mensen en vooral kinderen eromheen. Vol verbazing keken ze naar Liza die het zo naar haar zin had, het koude water aan haar laars lapte en speelde alsof het hoogzomer was in haar onderbroek.

Het was zo’n middag in het park die tot van die perfecte middagen behoort.

Na een ijsje was het tijd om mijn nieuwe bril op de foto te zetten. Mama maakte al een paar leuke foto’s van mij bij het water, dus de bril bij het water fotograferen was een logische zet. Wat ik werkelijk waar niet doorhad, totdat mijn moeder me de foto liet zien, was wat Liza ondertussen aan het doen was! De foto heeft er duidelijk niet onder geleden 😉

Bril Harley van VisionDirect

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

One Comment

Laat hier je reactie achter