Flitsweekendje Nederland

13 december 2017

Flitsweekendje Nederland

13 december 2017

Afgelopen week was ik in Nederland voor een weekendje met familie. We hadden echt een heerlijke tijd, al was het kort, ik heb er echt enorm van genoten. De meiden en Floris gelukkig ook, al heeft Floris ook nog een dag ziek op bed gelegen. Arme Floris. Al was ik allang blij dat hij niet ziek was tijdens de terugreis.

De komende dagen vertel ik jullie meer over dit weekend. Wat ik heb gedaan, waar we zijn geweest, wat we hebben beleefd, maar ik nam ook een halve auto vol review materiaal mee!

Reviewmateriaal

 

De komende tijd laat ik jullie het spel Soggy Doggy zien, vertel ik over de TipToi. Ik kreeg een fantastische stationeryet met tekeningen van Fiep Westendorp binnen. De kinderen werden blij van het bad voor hun Baby Born en lezen we binnenkort voor uit het boek voor Rebelse Meisjes.

Voor nu alvast een kleine preview van ons weekendje met de familie <3

collage weekendje weg

 

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.042 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×