Fijne zonsondergangen op Texel

1 december 2013

Fijne zonsondergangen op Texel

1 december 2013

Vorige week waren we een weekje weg. Eigenlijk wilde ik tijdens deze week vakantie in het altijd mooie en fijne Texel, deze website een soort van lanceren. Maar door een falende wifi-verbinding op Landal ging dat niet door, jammer! Daarom doe ik het nu een beetje stilletjes door jullie mijn mooiste foto’s de komende dagen voor te schotelen. Een korte introductie is misschien wel op zijn plaats:

Op Love that verzamel ik alles waar mijn hart sneller van gaat kloppen!

En wat ging mijn hart vorige week sneller kloppen van deze zonsondergang op Texel. We zijn er een week geweest, maar de eerste avond hadden we toch wel de mooiste zonsondergang te pakken!

sunset 2

sunset3

Sunset1

sunset5

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

2 Comments

 • Marina 2 december 2013 at 06:03

  MOOIIIII zeg! En wat een leuk idee deze site!

 • Ottoline 2 december 2013 at 21:42

  Prachtig, Marlieke…

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×