Eva had gisteren haar halfjaar-dag!

Eva had gisteren haar halfjaar-dag!

Gisteren had Eva haar ‘halfjaar-dag’. Geen idee of dat zo heet, maar ze was dus gisteren exact 6,5 jaar oud. Niet zo heel belangrijk, ware het niet dat het in mijn timehop naar boven kwam van vorig jaar (toen ontdekte ik het geloof ik). Die Timehop was zo leuk en voor mij een reden om ook gisteren weer een foto van Eva te maken.

Halfjaar-dag

En wat is er nou leuker om alle foto’s waarbij ze haar ‘halfjaar-dag’ had, uit te zoeken? Ik had ze niet van ieder jaar exact op 28 maart, maar wel bijna. Omdat mijn moeder vandaag (29 maart) jarig is en mijn broertje op 26 maart jarig was, hadden we vaak een leuke familiedate. Pasen zit er geloof ook nog twee keer tussen. Het resulteerde in een enorm leuke collectie met foto’s van Eva!

Denk jij er wel eens aan dat je kind zijn of haar halfjaar-dag heeft?

halfjaar-dag

Marlieke

Moeder van 2 dochters (Eva '10 en Liza '14), vrouw, vriendin, zelfstandig ondernemer, dertig (en een half), sociaal, lief met een randje, geëmigreerd naar Zwitserland, creatief, flexibel, maar bovenal: mezelf! Beleef het leven en geniet er lekker van!

There are no comments.

Laat hier je reactie achter

Search

%d bloggers liken dit: