En wat wil jij voor kerstmis?

11 december 2013

En wat wil jij voor kerstmis?

11 december 2013

Wat zou jij aan de kerstman vragen? Ik weet genoeg dingen die ik wel zou willen, maar daadwerkelijk een cadeautje vragen is toch echt lastig. In Canada vroeg de kerstman aan mensen die met de vliegtuigmaatschappij WestJet een vlucht van Toronto naar Hamilton hadden geboekt wat zij voor kerst graag zouden krijgen. De een vroeg een nieuwe sjaal, een ander een ticket terug naar huis. Maar ook speelgoed, een tablet en zelfs een nieuwe tv werd er gevraagd. Toen deze mensen na hun vlucht op hun bagage stonden te wachten, kregen ze de schrik van hun leven. Het werd kerst! En in plaats van bagage, rolden de cadeautjes die ze aan de kerstman hadden gevraagd van de band. Alles werd opgenomen en gemonteerd in een schitterend filmpje dat nu op youtube staat. Echt de moeite van het kijken waard, zo schitterend om te zien!

Nu mijn vraag: wat wil jij voor kerstmis?

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.039 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×