Daarom hadden we een nieuwe auto nodig

10 mei 2016

Daarom hadden we een nieuwe auto nodig

10 mei 2016

Jullie hebben het gelezen in het weekoverzicht, we hebben een nieuwe auto! Vorige week vertelde ik al dat er bij onze Land Rover iets mis was met een of andere unit, waardoor hij niet fatsoenlijk meer reed en de berg kwam hij helemaal niet op. Heel handig in Zwitserland kan ik je zeggen… Hoewel we echt blij waren met onze auto, reden we er dus eigenlijk liever niet meer in.

Dat we aan een nieuwe auto toe waren, bleek de laatste dagen wel:

 • Autorijden in onze nieuwe auto is weer leuk
 • Deze auto ratelt niet en geeft geen enge geluiden
 • en dus durf ik nu ook weer iemand mee te nemen
 • We kunnen weer de berg oprijden
 • en daardoor weer leukere dingen doen
 • We zijn een stuk mobieler
 • en kunnen wanneer nodig, weer met een gerust gevoel naar Nederland rijden
 • En omdat ik deze auto vertrouw, is de tijd nu gekomen dat ik ook eens de berg op ga rijden.

 

Zucht. Ieder nadeel heeft stiekem ook echt wel zijn voordeel. đŸ™‚

Ook al zijn de bergen dichtbij, met de auto kom je bij de mooiste plekjes!
Ook al zijn de bergen dichtbij, met de auto kom je bij de mooiste plekjes!

En dit is ‘m dan, onze nieuwe auto!

Voor de aagjes onder ons. Het is een Nissan Xtrail uit 2006. Niet de nieuwste, maar wel een vetcoole! nieuwe auto

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • […] blij met de afgelopen twee mooie zomerse weekenddagen. Ik schreef al eerder dat ik blij met onze nieuwe auto, maar dit weekend bleek maar weer wat voor een leuke en gratis uitstapjes je dan weer kan maken. […]

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×