Eindelijk een speldje dat niet uitzakt

26 juni 2015

Eindelijk een speldje dat niet uitzakt

26 juni 2015

Zoals jullie misschien ondertussen wel weten of hebben gezien, is Liza niet echt gezegend met een flinke bos haar. Wat heet! Aan de bovenkant groeit nog amper iets, maar… iets is toch beter dan niets! Een speldje in dat fijne haar is lastig. Nee, eigenlijk werkt dat nog niet. Met de drie haartjes die net lang genoeg zijn om een speldje omheen te klippen, is het speldje er al uit voordat je je omgedraaid hebt.

No SLippy Hair Clippy

Het is natuurlijk wel leuk als Liza een speldje op heeft, dan lijkt ze minder op een jongetje en meer op een meisje. Toen ik de No SLippy Hair Clippy mocht uittesten, zei ik daar natuurlijk geen nee tegen!

De speldjes van No Slippy Hair Clippy hebben een systeem dat ervoor zorgt dat de speldjes niet uitzakken. Speciaal voor kinderen met fijn of juist heel zacht haar. Daarbij hoef je deze speldjes niet enorm hard op het hoofd te drukken, maar schuif je ze om de haren. Heel fijn!

Laat maar zien dan?

Zoals ik al eerder zei heeft Liza vooral aan de bovenkant weinig haar. In plaats van mooi voor op het hoofdje, moest ik het speldje een stukje naar achteren doen. Daar waar de haartjes wat langer zijn. En inderdaad, wanneer Liza niet zelf aan het speldje trekt, dan blijft het speldje echt supergoed zitten. Het plakt als het ware om die haartjes heen. Bijzonder!
liza-hairclippy

Van babyspeldjes tot haarbanden

Op Hairclippy.eu kun je niet alleen terecht voor babyspeldjes, maar ook voor hele leuke speldjes voor meisjes en vrouwen. Daarbij verkopen ze ook haarbanden die niet wegglijden. Er is een enorme keuze en bestellen doe je eenvoudig online op www.hairclippy.eu

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

3 Comments

 • Themommydiaries 26 juni 2015 at 07:34

  Ahhhh Wat ontzettend schattig! En ideaal!! Ik ga zeker even kijken voor Lauren!

 • Vlijtig Liesje 26 juni 2015 at 07:56

  Wat een lief haarspeldje. Geweldig dat het nog blijft zitten ook. Babyhaartjes zijn soms zo dun en glad.

 • Fleur 26 juni 2015 at 08:59

  O die heb ik ook nodig voor Kate! 9 maanden is ze nu en ook nog weinig haar

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×