Onze eerste dag op Parc Sandur in Emmen

25 juli 2017

Onze eerste dag op Parc Sandur in Emmen

25 juli 2017

Onze tweede vakantiebestemming van deze periode in Nederland is Parc Sandur in Emmen. De rit vanaf Brabant verliep zonder problemen en met slapende meisjes achterin. Dus zij waren goed uitgerust voor hun eerste dag. En zoals het hoort, gingen wij de eerste dag op verkenning! We verkenden het huisje en de speelplekken. Van de foto’s en filmpjes die ik hiervan maakte, bouwde ik een filmpje. Eens een keer totaal wat anders, maar ook wel heel leuk om te doen.

Een goede eerste indruk

Een uitgebreide review van dit park komt uiteraard later voorbij, voor nu zou ik je willen vragen om het filmpje te bekijken voor een eerste indruk. Ik kan je met mijn kritische Zwitserse blik, alvast vertellen dat ik heel aangenaam verrast ben!

Bekijk ook de eerdere blog: wat is er te doen in Emmen?
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=NBP78n7ZbNw[/embedyt]

Zal ik van vandaag ook weer zo’n filmpje maken?

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

2 Comments

 • joyfromjoyce 25 juli 2017 at 10:21

  ziet er heerlijk uit! Lekker de ruimte zo met z’n drietjes.

 • […] op de kinderboerderij, maar wilde wel met mais knutselen in het overdekte parkcentrum. Zoals je gisteren hebt kunnen zien is er ook leuke speelplek voor kinderen, daar waren ze dan ook als eerste te […]

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.039 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×