Een voller huis met Fuller House!

26 februari 2016

Een voller huis met Fuller House!

26 februari 2016
fuller house

Hoevaak heb jij de afleveringen van Full House vroeger gekeken? Ik kon ze dromen. Gelukkig heeft Netflix besloten om niet voor de honderdduizendste keer Full House te gaan herhalen, maar om gewoon het vervolg op te nemen! Yes!

Fuller House

Vanaf vandaag (26 februari) kan jij Fuller House bekijken op Netflix! Met bekende gezichten. Want DJ is terug, Kimmie (oh yeah!!!) en zusje Stephanie plus natuurlijk de ‘oude’ heren Danny, Joey en Jesse. De geschiedenis herhaalt zich eigenlijk, maar met in dit geval de meiden in de hoofdrol. DJ werkt als dierenarts in San Francisco en wanneer ze er op tragische wijze alleen voor komt te staan met haar drie zoons, staan haar beste vriendin Kimmy en haar zusje Stephanie voor haar klaar.

fuller house

 

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

3 Comments

 • Nicole Orriëns 26 februari 2016 at 08:42

  Ik heb het origineel nooit echt gevolgd en dat vind ik nu wel jammer. Want als ik het zo hoor was het echt heel leuk.

 • lauracollin 28 februari 2016 at 10:41

  Hey, wat leuk zeg! Kijk, dan baal je weer dat je geen Netflix hebt. 😉 Ik keek vroeger inderdaad altijd naar Full House, was ook echt helemaal verliefd op Uncle Jesse. 😉 Lijkt me leuk om nu te zien hoe het iedereen vergaan is en hoe ze als volwassenen verder gaan.

 • Mama's Geschenk 28 februari 2016 at 19:58

  Superleuk! Ik was als kind grote fan 🙂 Misschien toch maar eens Nerflix aanschaffen?!

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.054 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×