Een lief berichtje voor het slapen gaan

8 juli 2014

Een lief berichtje voor het slapen gaan

8 juli 2014

Ik weet niet hoe het bij jullie in de slaapkamer zit, maar ik kan verklappen dat wij niet altijd op dezelfde tijd in bed liggen. Hoe leuk is het dat als je de slaapkamer binnenkomt en je dan een lief berichtje van je lief op je kussen vindt. Niet op een briefje (hoewel dat ook wel mag), maar geschreven op je kussensloop.

Je koopt gewoon een schrijfbare kussensloop! En dat is nog niet alles, want dit idee is echt op en top uitgewerkt. Aan de ene kant heb je een mooi kader om je mooiste gedichtje voor het slapen gaan aan je lief te schrijven. Aan de andere kant staat een schrijfblok, inclusief rode kantlijn. Aan de binnenkant van de sloop heb je nog een klein notitieboekje, daar kun je alle nachtelijke hersenspinsels in opschrijven. De sloop wordt geleverd inclusief uitwasbare textielstiften. Je koop hem bij Icadeau.nl en je hebt er ook een heel dekbedovertrek van. Dan kan je hele liefdesbrieven kwijt!! Succes 🙂

Ook voor kinderen natuurlijk magisch! Schrijven op je dekbed, leuker kan het niet!
Ook voor kinderen natuurlijk magisch! Schrijven op je dekbed, leuker kan het niet!
Wat schrijf jij je lief voor het slapen gaan?
Wat schrijf jij je lief voor het slapen gaan?
Ik kies liever voor een tekst als 'slaap lekker liefje'
Ik kies liever voor een tekst als ‘slaap lekker liefje’
Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

4 Comments

 • Mijke 8 juli 2014 at 09:36

  Tja, gezamenlijke bedtijden zitten er hier ook niet in. Ik geloof niet dat manlief mijn boodschap zal lezen als hij in het donker in bed stapt, haha! Voor dochterlief vind ik dit ,en met name dat dekbed, fantastisch. Haar ‘ik hou van schrijven, mama’ kan ze dan mooi in het groot ten uitvoer brengen. Al is vol natuurlijk wel vol…. En dan met een extra sloop om manlief en zoons eens van een groot hart onder de riem te voorzien op z’n tijd. 😉

  • Marlieke 8 juli 2014 at 14:03

   Eenmaal volgeschreven, gaat het er eenvoudig in de was weer af. Kan ze weer opnieuw beginnen!

 • Tamara 8 juli 2014 at 22:03

  Wat een leuk grappige idee!

 • Eline 9 juli 2014 at 07:23

  haha, geweldig!

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.039 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×