Een heel persoonlijk cadeau voor mijn jarige meisje

17 maart 2015

Een heel persoonlijk cadeau voor mijn jarige meisje

17 maart 2015

Gisteren vierden we Liza’s eerste verjaardag. Naast de voorbereidingen voor het feest en de taart heb ik de afgelopen dagen keihard aan een ander cadeautje gewerkt. Een heel persoonlijk cadeau: een filmpje van haar eerste jaar. Het lijkt me zo bijzonder voor haar voor later om terug te zien. Want zeg nou zelf, wat doe jij eigenlijk met die filmpjes van je telefoon?

Maak er maar een kwartier van!

Ik heb vaak zitten grommen achter de pc, want waarom maakte ik toch zoveel filmpjes? En dan zijn dit alleen de filmpjes van de Iphone! Het betekende veel inladen, importeren, filmpjes bekijken, de leukste fragmenten uitzoeken, toch weer even terugdenken aan toen, zwijmelen… en weer door! Kan je nagaan hoe blij ik was toen ik alle filmpjes had ingeladen, de leukste fragmenten had uitgezocht en hem kon uploaden naar Youtube. Helaas pindakaas. Maak er maar een kwartier van, zei YouTube.

Dus daar ging ik weer vanmiddag. Van een half uur film, terug naar een kwartier. Aii. Van ieder fragment toch weer wat afsnoepen en een aantal fragmenten deleten. Zo leuk waren ze toch niet. Een muziekje eronder en nog maar weer uploaden. Zou het dan nu wel? En ja hoor, ware het niet dat ik niet overal het muziekje onder had gezet. Dus nog maar een keer uploaden en ondertussen schrijf ik maar aan dit artikel 🙂

Ik hoop dat Liza later dit filmpje super vindt om terug te zien. Ik zal er in ieder geval nog vaak naar kijken gok ik. Wat gaat zo’n eerste jaar toch snel! Dus als je zin en tijd hebt om een kwartier te kijken naar mijn groter groeiende moppie, dan nodig ik je graag uit om op play te drukken!

En? Wat vind je ervan?

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

14 Comments

 • lindawillemsen 17 maart 2015 at 12:26

  Leuk zeg! Mooie herinnering voor later!

 • Linda 17 maart 2015 at 12:28

  Wat ontzettend gaaf!

 • Mama Marijke 17 maart 2015 at 12:29

  Wat een leuk idee! En wat een vreselijk geduld moet je daarvoor hebben!

  • Marlieke 17 maart 2015 at 20:40

   Het was echt een enorm werk. Daar had ik me aardig in vergist 🙂

 • Viola 17 maart 2015 at 13:14

  Wat een origineel idee! Ik heb m helemaal afgekeken hoor 😉

 • Nicole 17 maart 2015 at 18:28

  Ik heb echt te weinig gefilmd.. vooral in het begin 🙁
  Leuk gedaan!

  • Marlieke 17 maart 2015 at 20:42

   In het begin heb ik ook niet veel gefilmd. Baby’s slapen dan alleen maar 🙂 Dus wees gerust. Ik ging van 10 filmpjes (ook van Eva) per 2 weken naar uiteindelijk 40 in een week!

 • Hier Wordt Mama Blij Van 17 maart 2015 at 19:50

  Heel mooi!!

 • Mama van Jenthe (Kelly) 19 maart 2015 at 18:47

  Ooh kippenvel. Vind het een super mooi filmpje! Gaat ze zeker leuk vinden later :-))

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.040 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×