Ben jij nog op zoek naar iets te lezen de laatste weken van de zomervakantie? Dan kan ik je ‘Zusje‘ van Rosamund Lupton aanraden en hoe. Oke. Ik weet het, ik loop enorm achter. Het boek is immers al jaren oud, maar juist in de periode 2010/2011 heb ik echt geen enkel boek gelezen. De afgelopen week was ik zonder kids in Zwitserland en dan heb je dus ineens wel tijd om te lezen, en dat heb ik geweten. Ik zat bijna ín m’n boek/iPad. Dat is niet vaak het verhaal, meestal val ik binnen twee tellen in slaap, maar dit keer was dat anders. Dit boek greep me en ik kon het vaak maar met moeite wegleggen. De schrijfstijl is anders, maar op een hele goede manier. Het verhaal houdt je daardoor in haar greep totdat je bij de laatste bladzijde bent. Zusje is een indrukwekkend en aangrijpend boek.

Zusje is geschreven door Rosamund Lupton en het verhaal gaat over de vermissing van Tess, het zusje van Beatrice. Als ik meer over het verhaal ga vertellen, ben ik bang dat ik alles verklap. Maar reken maar dat dit boek, met al zijn wendingen, een fantastisch tijdverdrijf is voor in het vliegtuig, als je niet kunt slapen, als je aan het strand ligt of gewoon voor als jij een keer tijd hebt om een boek te lezen.

Zusje koop je bij Bol.com

zusje

Show CommentsClose Comments

2 Comments

Laat hier je reactie achter