Een boek voor de laatste weken van de vakantie

13 augustus 2014

Een boek voor de laatste weken van de vakantie

13 augustus 2014

Ben jij nog op zoek naar iets te lezen de laatste weken van de zomervakantie? Dan kan ik je ‘Zusje‘ van Rosamund Lupton aanraden en hoe. Oke. Ik weet het, ik loop enorm achter. Het boek is immers al jaren oud, maar juist in de periode 2010/2011 heb ik echt geen enkel boek gelezen. De afgelopen week was ik zonder kids in Zwitserland en dan heb je dus ineens wel tijd om te lezen, en dat heb ik geweten. Ik zat bijna ín m’n boek/iPad. Dat is niet vaak het verhaal, meestal val ik binnen twee tellen in slaap, maar dit keer was dat anders. Dit boek greep me en ik kon het vaak maar met moeite wegleggen. De schrijfstijl is anders, maar op een hele goede manier. Het verhaal houdt je daardoor in haar greep totdat je bij de laatste bladzijde bent. Zusje is een indrukwekkend en aangrijpend boek.

Zusje is geschreven door Rosamund Lupton en het verhaal gaat over de vermissing van Tess, het zusje van Beatrice. Als ik meer over het verhaal ga vertellen, ben ik bang dat ik alles verklap. Maar reken maar dat dit boek, met al zijn wendingen, een fantastisch tijdverdrijf is voor in het vliegtuig, als je niet kunt slapen, als je aan het strand ligt of gewoon voor als jij een keer tijd hebt om een boek te lezen.

Zusje koop je bij Bol.com

zusje

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

2 Comments

 • Petra 16 augustus 2014 at 15:43

  Ik moest er wel even inkomen. In het begin vond ik het verhaal wat langdradig. Maar ik ben blij dat ik heb doorgezet. Opeens zat ik in het verhaal en kon ik niet meer stoppen. Het verhaal heeft een verrassende wending.

 • […] heeft vorig jaar zoveel indruk op mij gemaakt. Wat een weglezer, zo spannend! Ik schreef er al eerder over en daarom is dit ook wel een goed […]

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.039 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×