Dit weet jij vast nog niet van mij!

29 oktober 2014

Dit weet jij vast nog niet van mij!

29 oktober 2014

Al een paar maanden zie ik op Facebook dat de één een leeftijd heeft van 30, de ander zijn lijflied, dan weer op welke kat hij of zij lijkt. Vreselijk! En toch laat ik jullie vandaag de uitkomsten zien van deze testen en of ik het ermee eens ben of niet. Want stiekem willen we allemaal wel weten hoe oud we eigenlijk zijn of hoe jaloers… Of niet? Hahaha

Er is gewoon een website met al die gekke testjes (en ze hebben ook een facebookpagina).

Echt niet! Ik word later een superleuke, lieve en energieke oma voor al die kleinkinderen die Eva en Liza mij gaan schenken.
Echt niet! Ik word later een superleuke, lieve en energieke oma voor al die kleinkinderen die Eva en Liza mij gaan schenken.
Mwa... Meer gezond jaloers denk ik. Hoewel ik eigenlijk nooit jaloers ben.
Mwa… Meer gezond jaloers denk ik. Hoewel ik eigenlijk nooit jaloers ben.
Hier ben ik het compleet mee eens :) Nee hoor, ik ben echt geen 21 ook niet in mijn hart. 27 was een mooie leeftijd.
Hier ben ik het compleet mee eens 🙂 Nee hoor, ik ben echt geen 21 ook niet in mijn hart. 27 was een mooie leeftijd.
Leuke naam. Liekie of Kiki, wie hoort het verschil?
Leuke naam. Liekie of Kiki, wie hoort het verschil?
Dit was de slechtste test want ik moest mijn leeftijd doorgeven. Dus een dikke vette 0 voor deze test.
Dit was de slechtste test want ik moest mijn leeftijd doorgeven. Dus een dikke vette 0 voor deze test.
Ja hoor, hier kan ik me wel in vinden.
Ja hoor, hier kan ik me wel in vinden.
Ja... maar de rest klopt niet.
Ja… maar de rest klopt niet.
Nou nou nou Ik weet niet of jullie weten hoe ik me gedroeg toen ik 15 was. Ik denk niet dat Floris of de kids dat leuk zouden vinden. Ik daarentegen zou nog wel weer een ketje terug willen naar die goede oude tijd!
Nou nou nou Ik weet niet of jullie weten hoe ik me gedroeg toen ik 15 was. Ik denk niet dat Floris of de kids dat leuk zouden vinden. Ik daarentegen zou nog wel weer een ketje terug willen naar die goede oude tijd!
Ik rij niet graag in onbekende auto's, ik rij niet graag in onbekende landen en ik rij niet graag in het donker. Maar ik kan wel rijden.
Ik rij niet graag in onbekende auto’s, ik rij niet graag in onbekende landen en ik rij niet graag in het donker. Maar ik kan wel rijden.
Miauw! Een schotse Vouwoorkat met de naam Belle ofzoiets. Ze zijn in ieder geval wel schattig.
Miauw! Een schotse Vouwoorkat met de naam Belle ofzoiets. Ze zijn in ieder geval wel schattig.
Altijd al gewild... Maar ik ben verre van elegant!
Altijd al gewild… Maar ik ben verre van elegant!
Ik kan het hier alleen maar heel erg mee eens zijn! Yes!
Ik kan het hier alleen maar heel erg mee eens zijn! Yes!

En nu weten jullie weer een beetje meer van mij! Heb jij weleens zo’n suffe test gedaan?

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

6 Comments

 • Angelique 29 oktober 2014 at 08:39

  Haha leuk dat je dit zo deelt! Ik doe die testjes ook wel eens als ik mij verveel en dan heel hard lachen om de uitkomsten

 • Age hogeterp 29 oktober 2014 at 10:50

  Waar vind je zulke testen?

 • jansyluvzu 29 oktober 2014 at 11:43

  Ik doe (bijna) nooit mee met zo’n test…vaak weet je de uitkomst al als je de vragen leest. .. Hihi

  Wel grappig al die uitkomsten

 • Geertje... 29 oktober 2014 at 13:02

  oh verschrikkelijk die testen! Ik doe ze zelf nooit omdat het gewoon onzin is… (behalve die van je echte leeftijd dan ;-))

 • Mama Marijke 29 oktober 2014 at 20:16

  Haha ja ik ben geloof ik een stokstaartje, iets was er met de kleur roze en mijn topstad is New York. De rest heb ik allemaal niet onthouden 🙂
  Haha moet vooral altijd heel hard lachen om alle mensen die de iqtest deelden. Ze wisten allemaal allang dat ze slim waren en eindelijk werd het eens bevestigd. (ik heb hem uit voorzorg niet gedaan, stel dat die nou juist tegen valt :o)

 • Minke Maria 30 oktober 2014 at 07:56

  Haha, ik zie dit soort testjes ook vaak voorbij komen en doe ze ook nog meestal. Echt zo’n onzin maar wel heel vermakelijk. Leuk artikel!

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.040 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×