Dit moment zou ik nog wel over willen doen

14 juli 2016

Dit moment zou ik nog wel over willen doen

14 juli 2016

Er zijn niet veel momenten die ik over had willen doen bij mijn bevalling en over het algemeen ben ik ook superblij hoe beide bevallingen gegaan zijn. Al had bij Eva ik het wel iets eerder willen weten dat ik aan het bevallen was en had ik bij Liza uiteindelijk wel willen weten wat ze allemaal bij mij daar binnen hebben gedaan (want dat deed verrekte pijn).

Vandaag zag ik dit filmpje via Netmumschannel op Youtube en toen bedacht ik me dat als ik iets had over willen doen, het dit zou zijn.

De baby zelf laten zoeken naar de borst. Bij Eva had ik nergens kaas van gegeten, maar Liza wilde ik heel graag gewoon een uurtje of langer haar laten ontdekken. Het leek me mooi om haar op de natuurlijke manier kennis te laten maken met mij en de melk uit mij.

Goed, een ziekenhuisbevalling is daar niet voor bedoeld (de volgende zwangere staat bij wijze van spreken al klaar voor je bed) en al met al ben ik het in de euforie van de geboorte ook vergeten. Ik heb het ook niemand gezegd ofzo, dus het valt ook niemand te verwijten. Maargoed, dit is zo’n moment dat ik wel over had willen doen. Wat jij?

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.719 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×