Dit is onze internationale kerstkaart!

21 december 2016

Dit is onze internationale kerstkaart!

21 december 2016

Ieder jaar is het weer hetzelfde liedje. Doen we wel of geen kerstkaart. Ik vind alleen zo leuk om een kaart te sturen of te geven, dus eigenlijk doen we altijd wel een kaart. Onze kaarten zijn inmiddels verstuurd en zullen hopelijk een dezer dagen aankomen.

Omdat ik het leuk vond om onze kaart te handletteren, heb ik hem gewoon getekend en daarna gekopieerd op a6 kaarten. Niet zo duur, lekker eenvoudig – de kaart zelf was wel wat tekenwerk natuurlijk – en toch persoonlijk. Het is een internationale kaart geworden, zodat we hem ook hier in Zwitserland kunnen uitdelen (al dan niet met verse koekjes of zal ik gewoon een lading pepernoten erbij doen?).

Onze internationale Kerstkaart

Dus voor iedereen die onze kerstkaart (nog) niet heeft ontvangen; print hem uit en hang ‘m op! Weet je wat ook leuk is? Laat hem door je kind(eren) inkleuren, dan heb je gelijk een tekening voor de juf of meester op school.

Fijne feestdagen!!!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • Tamara 21 december 2016 at 10:52

  Wat super! Jullie ook fijne feestdagen en een goed 2017!

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×