Dino´s en robots door elkaar. Superleuk!

14 augustus 2015

Dino´s en robots door elkaar. Superleuk!

14 augustus 2015

Bekijk snel de sp​iksplinter nieuwe DreamWorks Animation’s serie Dinotrux op NetFlix!

Dinotrux

50% Dinosaurus + 50% ronkend voertuig = 100% gaaf!! Vanaf 14 augustus is de nieuwe Original-serie Dinotrux exclusief te zien op Netflix. Maak kennis met Ty-Rex, een enorme Tyrannosaurus Trux, en zijn beste vriend Revvit, een vlijmscherpe Reptool. “Kijk mam, zijn tong is een meetlat!”
Samen bundelen de Dinotrux en Reptools voor de allereerste keer hun krachten om een grotere en betere wereld te bouwen. Hierbij binden ze de strijd aan met de grootste en slechtste van allemaal, de V-Morzels, die alles wat de Dinotrux en Reptools net hebben gebouwd proberen te vermorzelen.

dinot_s1_002_hDeze DreamWorks Animation’s serie is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van de Amerikaanse illustrator / schrijver Chris Gall. De eerste aflevering is meteen al spannend! En hoewel Sil (10) en Juul (5) de serie alleen konden zien met Nederlandse ondertiteling, waren hun reacties lovend. Het is echt een stoere serie voor kinderen van 4 tot 6 jaar, maar ook Sil kan niet wachten op de volgende aflevering.

Sanne

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.719 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×