Pas op! De Minions zijn overal!

Zijn jullie ook nog lang niet klaar met de Minions? Wij ook niet hoor. Inmiddels wordt onze Minions collectie steeds groter. Van mokken tot grote puzzels, wij moeten nog steeds hard lachen om deze wezens.

Via Europosters.nl kan je je Minion verzameling eenvoudig uitbreiden. Ideaal om je kind eens een cadeautje te geven, omdat het bijvoorbeeld vakantie is en je het zelf natuurlijk erg leuk vindt. Maar ook leuk om cadeau te doen aan een vriendje of vriendinnetje of je eigen vrienden, ze zijn er namelijk in verschillende soorten maten en het gaat van poster naar canvas naar hout. Keuze genoeg en in iedere prijsklasse. Dat vinden wij leuk! Zoals je van me gewend bent, zocht ik voor jullie weer wat posters uit. Klik op het plaatje en je kunt de poster naar keuze direct bestellen.

Samen met Europosters.nl geven we deze week 3 Minions-posters weg. Doe nu mee met de actie door een comment achter te laten, en wie weet mag jij 1 van deze 8 leuke Minions posters uitkiezen.

De leukste 8 posters van de Verschrikkelijke ikke/Minions

 

MINIONS

De allereerste poster zou ik heel graag in de keuken willen hebben en die onderste foto, de Abbey Road look-a-like is fantastisch in de donkere gang. De Minions geven direct humor aan een kamer of een ruime. Wat dacht je van de poster met al die minions op de wc? Dan heb je geen boekje meer nodig, je bent uren zoet met het bekijken van deze poster. De blauwe poster is iets voor een jongens of technische kamer. De minions die daar zo in hun uppie staan, die moet je misschien ook wel met zijn drieën of met vier naast elkaar in de kamer plaatsen.

Speaking of… Zou ik niet gewoon in onze 4 lijsten in de speelkamer deze posters hangen? Volgens mij zou dat echt super staan. Dat idee moest natuurlijk gelijk even uitgewerkt worden 🙂 Wat vind jij?

Ps. Vergeet niet mee te doen aan de winactie!

minions-in-de-speelkamer

 

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

12 Comments

Laat hier je reactie achter