Zijn jullie ook nog lang niet klaar met de Minions? Wij ook niet hoor. Inmiddels wordt onze Minions collectie steeds groter. Van mokken tot grote puzzels, wij moeten nog steeds hard lachen om deze wezens.

Via Europosters.nl kan je je Minion verzameling eenvoudig uitbreiden. Ideaal om je kind eens een cadeautje te geven, omdat het bijvoorbeeld vakantie is en je het zelf natuurlijk erg leuk vindt. Maar ook leuk om cadeau te doen aan een vriendje of vriendinnetje of je eigen vrienden, ze zijn er namelijk in verschillende soorten maten en het gaat van poster naar canvas naar hout. Keuze genoeg en in iedere prijsklasse. Dat vinden wij leuk! Zoals je van me gewend bent, zocht ik voor jullie weer wat posters uit. Klik op het plaatje en je kunt de poster naar keuze direct bestellen.

Samen met Europosters.nl geven we deze week 3 Minions-posters weg. Doe nu mee met de actie door een comment achter te laten, en wie weet mag jij 1 van deze 8 leuke Minions posters uitkiezen.

De leukste 8 posters van de Verschrikkelijke ikke/Minions

 

MINIONS

De allereerste poster zou ik heel graag in de keuken willen hebben en die onderste foto, de Abbey Road look-a-like is fantastisch in de donkere gang. De Minions geven direct humor aan een kamer of een ruime. Wat dacht je van de poster met al die minions op de wc? Dan heb je geen boekje meer nodig, je bent uren zoet met het bekijken van deze poster. De blauwe poster is iets voor een jongens of technische kamer. De minions die daar zo in hun uppie staan, die moet je misschien ook wel met zijn drieën of met vier naast elkaar in de kamer plaatsen.

Speaking of… Zou ik niet gewoon in onze 4 lijsten in de speelkamer deze posters hangen? Volgens mij zou dat echt super staan. Dat idee moest natuurlijk gelijk even uitgewerkt worden 🙂 Wat vind jij?

Ps. Vergeet niet mee te doen aan de winactie!

minions-in-de-speelkamer

 

Show CommentsClose Comments

12 Comments

 • Guusje
  Posted 14 augustus 2015 at 05:54 0Likes

  Lijkt me ontzettend leuk om er eentje te winnen. Ik ben dol op de Minions ook al ben ik al 30 hihi ☺ leuke blog alweer! Vind jou blogs altijd zo leuk en fijn geschreven. ga zo door! 😊

 • Mrsjuice83
  Posted 14 augustus 2015 at 06:52 0Likes

  Benjamin is groot Minion fan. Zo’n poster lijkt me super om zijn kamertje om te toveren van peuter- naar kleuterkamer. Meneer gaat nu tenslotte al naar de basisschool

 • Nathalie
  Posted 14 augustus 2015 at 07:04 0Likes

  Geweldig..

  Hier moet er in september zelfs op getrakteerd worden. Hij heeft de actie van de plus gespaard en is uren zoet met die poppetjes. Zou erg leuk zijn een poster in x
  Zijn kamer.

 • Sanne van der WillikSanne
  Posted 14 augustus 2015 at 07:05 0Likes

  Ik laat deze posters echt niet zien aan de jongens! Die maken gelijk ruzie welke er waar moet komen!

 • Annie Nederend
  Posted 14 augustus 2015 at 07:26 0Likes

  Wauw wat zijn ze gaaf! Die zou ik wel willen winnen voor in mijn zoon zijn nieuwe kamer die gek op de minions is. Heeft al wat spullen maar wil nog veel meer. Groetjes annie

 • Vlijtig Liesje
  Posted 14 augustus 2015 at 08:33 0Likes

  Ik zag bij de Wibra zelfs sokken met de minions er op.

 • Meike
  Posted 14 augustus 2015 at 09:59 0Likes

  Leuk om te winnen voor Merel, ze wou de film zo graag zien maar was nog nooit naar de bioscoop geweest. Ze vond het zo eng dat we halverwege maar weer naar huis gegaan zijn 😉. Maar de minions zijn nog steeds 1 van haar favorieten vandaag !

 • eigenwijsje2014
  Posted 14 augustus 2015 at 19:18 0Likes

  Staat super vet! Ik doe mee want mijn man is er zo gek op haha.
  Ja mijn man zeg ik.. Mijn meisje ook wel hoor, maar mijn man nog erger!

 • Debbie Faber
  Posted 23 augustus 2015 at 21:37 0Likes

  Wat een grappige posters 🙂 ik zou er graag een winnen voor 1 van m’n beste vriendinnen. Ze heeft een minionknuffel waar zo’n poster goed bij zou passen!

 • marinus
  Posted 24 augustus 2015 at 00:55 0Likes

  mijn zoontje zou er blij mee zijn< leuke actie!

 • Nathalie Mulckhuijse
  Posted 24 augustus 2015 at 20:09 0Likes

  jaaa zijn superleuk ! ook voor in de speelkamer inderdaad

 • MrsJuice83
  Posted 28 augustus 2015 at 18:03 0Likes

  Al een winnaar bekend… Of moet ik nog wat langer door duimen?

Laat hier je reactie achter