Deze Nederlandse regenlaarsjes zijn te leuk!

9 oktober 2017

Deze Nederlandse regenlaarsjes zijn te leuk!

9 oktober 2017
Sourcy regenlaarsjes Lovethat.nl

Ze liggen te wachten bij mijn zus, dus ik moet nog even wachten totdat we in Nederland zijn (of er moet iemand voor die tijd nog op visite komen?). Ik kan alleen niet wachten totdat mijn dochters met hun oer-hollandse laarzen hier in het Zwitserse rond stappen. Deze leuke rood-wit-bauwe laarsjes zijn van Sourcy en kosten – naast het sparen van 4 actiecodes – slechts 4,99.

Nederlandse regenlaarsjes

Sourcy regenlaarsjes Lovethat.nlDe laarsjes sluiten perfect aan bij het dit jaar geïntroduceerde slogan van Sourcy ‘Vol Nederlands Karakter’. “Onze merkcampagne is een ode aan Nederland en aan alles wat ons Nederlands maakt. Nu de herfst weer is begonnen en de kids weer vol Nederlands karakter in de plassen stampen, horen daar mooie regenlaarsjes bij.” Zo verwoord brandmanager van Sourcy, Muriël Boelen, op Fonk. Ik vind, als Hollandse meid in het mooie Zwitserland, inderdaad dat plassen stampen echt iets Nederlands is. De laarsjes en de gedachte erachter, passen dan ook echt bij mij!

Hoe krijg je ook deze laarsjes?

De laarsjes kun je met de actieproducten van Sourcy sparen. De laarsjes zijn er in 4 maten, tot en met maat 33. XS (22-24), S (25-27), M (28-30) en L (31-33). Ik heb voor Liza een maat S gekregen en voor Eva een L. Ik denk dat het krap wordt, maar voor dit jaar zal het vast nog wel passen. Met 4 actiecodes betaal je alleen de verzendkosten van € 4,99 voor de laarsjes. Je vindt de actiecode op de halshanger of op de sticker van alle actieverpakkingen.

De volgende producten doen mee met deze actie:

  • Sourcy Naturel en Sourcy Sprankelend 1L
  • Sourcy Sprankelend met Smaak 1L
  • Sourcy Fruit 1L
  • Sourcy Water met een Fruitsmaakje 6×0,2L en 1,5L
Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.727 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×