In een handomdraai lente in je huis!

16 februari 2016

In een handomdraai lente in je huis!

16 februari 2016

Mijn huis staat vol met blauwe accessoires. Hartstikke leuk, maar met Pasen in aantocht en de zon die steeds vaker zich weer laat zien, ben ik het weer zat. Het is tijd voor wat vrolijkheid in huis. Mijn houten huis schreeuwt om een andere kleur en ik kies: voor geel.

Vandaag de mooiste gele accessoires van de fantastische webshop Ps Ik hou van jou!

Gele accesoires, ideaal voor lente in je huis

Apple poster 50×70 cm | MiM’Lou Kussen  met ananas | Apenkussen Nobodinoz |  Opbergmand Nobodinoz   | Matras speelkamer | 6 Melamine bekers Circus | ABC poster | Paddestoelen

Is geel niet jouw kleur? Op PS Ik hou van Jou vind je ook heel veel andere accessoires met andere kleuren.

In dit bericht wordt gebruik gemaakt van affiliatelinks | Beelden via Ps Ik hou van jou.

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • Bloggelientje 16 februari 2016 at 08:52

  Ik vind dat soort poppetjes altijd zo leuk!

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.039 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×