In een handomdraai lente in je huis!

Mijn huis staat vol met blauwe accessoires. Hartstikke leuk, maar met Pasen in aantocht en de zon die steeds vaker zich weer laat zien, ben ik het weer zat. Het is tijd voor wat vrolijkheid in huis. Mijn houten huis schreeuwt om een andere kleur en ik kies: voor geel.

Vandaag de mooiste gele accessoires van de fantastische webshop Ps Ik hou van jou!

Gele accesoires, ideaal voor lente in je huis

Apple poster 50×70 cm | MiM’Lou Kussen  met ananas | Apenkussen Nobodinoz |  Opbergmand Nobodinoz   | Matras speelkamer | 6 Melamine bekers Circus | ABC poster | Paddestoelen

Is geel niet jouw kleur? Op PS Ik hou van Jou vind je ook heel veel andere accessoires met andere kleuren.

In dit bericht wordt gebruik gemaakt van affiliatelinks | Beelden via Ps Ik hou van jou.

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

One Comment

Laat hier je reactie achter