Deze agenda-addict kocht een Happy planner | Lovethat.nl
23961
post-template-default,single,single-post,postid-23961,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Deze agenda-addict kocht een Happy planner

Deze agenda-addict kocht een Happy planner

Ik moet iets toegeven en waarschijnlijk kunnen velen van jullie je in mij verplaatsen. Ik heb namelijk nogal een zwak voor boekjes, schriftjes, pennetjes, kleurtjes en… agenda’s. Vroeger kon je mij al blij maken met een nieuwe pen of zelfs toffe kleurtjes voor een vulpen en het is gebleven. De pennen zijn nog wel favoriet, maar erger is mijn verslaving aan boekjes en hoewel hij lang op de achtergrond is gebleven (thuisblijfmoeders met jonge kinderen hebben hem nou eenmaal niet nodig); de agenda.

Vorig jaar verwende ik mezelf met een Filofax. Een reteduur ding dat helaas qua agenda amper gebruikt wordt. Ik gebruik hem wel voor adressen, website- en werkgerelateerde zaken, visitekaartjes, recepten die ik vind en ga zo maar verder. Maar gewoon als agenda is hij voor mij niet praktisch.

De Happy Planner

Op internet heb je zoveel ‘planner addicts’. Mensen die niet alleen heel hun agenda volkalken met afspraken en dagboekjes, maar ze maken hem ook nog eens supertof met kleurtjes, foto’s, stempels, washi-tape. Echt zo leuk om die Facebookgroepen te volgen en inspirerend. Niet dat ik heel creatief doe met mijn agenda ofzo, maar vind het wel leuk om te zien.

In één van die groepen kwamen de laatste tijd heel veel ‘Happy Planners’ voorbij. Leuke, handige agenda’s en niet eens zo duur. De ringen zijn rond waardoor je wat makkelijker kunt schrijven en eigenlijk wel ideaal voor mij. Eva gaat natuurlijk nu naar school en ik krijg hier in het Zwitserse ook steeds meer afspraken. Ons leven gaat straks hier écht beginnen. Het begon alweer te kriebelen om een nieuwe agenda te kopen.

Happy planner is inclusief toffe quotes!

Happy planner is inclusief toffe quotes!

Bij Scrobby hadden ze Happy Planner in de aanbieding voor 13,99, dat er een beschadiging op kon zitten was mij om het even (hij zal hier nog wel meer beschadigen). Een agenda die ik wil en in de aanbieding? Die ging hopsakee in mijn mandje!

De agenda loopt van juli 2015 tot en met december 2016. Zo start in mijn planner januari 2016. Met deze quote wordt het volgend jaar ook een goed jaar!

De agenda loopt van juli 2015 tot en met december 2016. Zo start in mijn planner januari 2016. Met deze quote wordt het volgend jaar ook een goed jaar!

Ik bestelde hem dinsdagavond om 23 uur en de volgende dag werd hij al bezorgd. Niet bij mij, maar bij het bezoek dat dit weekend kwam logeren. Zij brachten hem mee en er is echt geen beschadiging te zien. Heb ik vast geluk gehad! Ook is hij stiekem nog leuker dan ik dacht. Wel groot, dat moet ik erbij zeggen.

Zo ziet de voorkant eruit.

Zo ziet de voorkant eruit.

Me and my big ideas

Wil jij weten wat je allemaal met die Happy Planner en andere planners kunt doen? Kijk dan echt eens op Meandmybigideas.com Als ik toch vroeger zo’n agenda voor school had, wat had die er dan tof uitgezien. Nu zal ik hem niet als deze planner-addicts volplakken. Dat weet ik gewoon. Ik ga hem gewoon als een agenda gebruiken en bekijk websites als deze, gewoon lekker ter inspiratie. Overigens is de planner uit te breiden met heel veel andere zaken die je kunt kopen of gratis kunt printen. Er zit geen adreslijst of notitiebladen in, maar zoals gezegd kun je er verder heel veel in kwijt!

De details zijn super, ik ben vooral weg van de hartjes!

De details zijn super, ik ben vooral weg van de hartjes!

Heb jij ook zo’n zwak voor dit soort dingen?

Het is wel en dikke en grote agenda! Kan je er goed mee plannen.

Het is wel en dikke en grote agenda! Kan je er goed mee plannen 😉

14 Reactie's
 • jansyluvzu
  Geplaatst op 19:37h, 31 juli Beantwoorden

  ik werd vroeger ook helemaal enthousiast van mijn nieuwe schoolagenda..hihi…hij is wel heel erg leuk!

 • CrazyGreatLife
  Geplaatst op 23:12h, 31 juli Beantwoorden

  Ik wil er volgend jaar 1 aanschaffen van dit merk 🙂

  • Marlieke
   Geplaatst op 07:49h, 01 augustus Beantwoorden

   Als je hem nu koopt, kun je hem gelijk gebruiken. Zit vulling vanaf juli tot volgend jaar december in.

 • Rowan - retromantisch
  Geplaatst op 11:45h, 01 augustus Beantwoorden

  Wat leuk die ‘ringband’, de hartjes zijn inderdaad geweldig!

 • Corine's BlogCorine
  Geplaatst op 22:56h, 01 augustus Beantwoorden

  Ja, daar kom je nu mee. Heb ik net een Filofax gekocht. 😉 Maar ik ben er wel blij mee tot nu toe gelukkig.

 • Annemarie
  Geplaatst op 19:33h, 29 augustus Beantwoorden

  Ook ik heb hem vandaag binnen gekregen en ben verliefd. De filofax ligt hier ook in een hoek. (Zonde) veel plezier met je planner.

 • Emily
  Geplaatst op 14:44h, 13 december Beantwoorden

  OMG Super bedankt voor de Scrobby site! Ik zit net op de Happy Planners website en het kost gewoon $46.50 om direct van hun de planner te laten verzenden. Veel te duur natuurlijk! Scrobby is een geweldige alternatief dus super bedankt!!!

  • Marlieke
   Geplaatst op 20:19h, 13 december Beantwoorden

   Oh wat fijn! Hopelijk heeft Scrobby.nl hem nog op voorraad?

 • This is Anne
  Geplaatst op 19:03h, 26 maart Beantwoorden

  Hoi ik ben Anne ik ben 12 jaar en ik heb een verslaving aan : boekjes, wachitape, mijn planner, en eigenlijk alles wat met creatief te maken heeft !!!!!!!!!! dit lijkt me een hele leuke planner voor volgend jaar !!!!!!!!!!!!!!
  ik lijk een beetje op je 😉

 • Joycerdt
  Geplaatst op 11:43h, 04 april Beantwoorden

  Echt onwijs leuk die Happy Planner!! Liefs.x

 • Manja van Nieuwkerk
  Geplaatst op 19:46h, 15 mei Beantwoorden

  Zo herkenbaar! Ik hou van vulpennen, inktpotjes, opschrijfboekjes, agenda’s, kleurboeken en stiften. Ik ben net pas begonnen met oppimpen van foto’s met behulp van Stampin’Up! en kwam toen in een winkel bij ons in de buurt ook deze agenda’s tegen. Ik denk dat ik er ook voor ga. Veel plezier ermee!

 • De nieuwe collectie van de Happy planner (2016-2017) | LoveThat.nl
  Geplaatst op 05:10h, 20 juni Beantwoorden

  […] juli 2016 kan je weer een nieuwe Happy Planner in gebruik nemen! Ook al loopt mijn Happy Planner nog tot het eind van dit jaar, toch kriebelt het weer om er eentje te kopen. Want wat zijn ze weer […]

 • Waar koop je de Ban.do agenda in Nederland? | Lovethat.nl
  Geplaatst op 05:13h, 03 augustus Beantwoorden

  […] volgeschreven worden. Dat heb ik niet zo zeer met agenda’s. Mijn laatste dure aankoop was de Happy Planner, maar daarna heb ik gewoon een insteekagenda van de Hema gehaald. Het bloed kruipt echter waar het […]

Laat hier je reactie achter

%d bloggers liken dit: