De leukste speelhuisjes voor binnen

10 november 2014

De leukste speelhuisjes voor binnen

10 november 2014

Nu de kinderen wat meer binnen zitten, leek het mij leuk om de leukste speelhuisjes voor binnen eens op een rij te zetten. Ik heb er de afgelopen jaren steeds één voor 5 december gekocht en die belandde na verloop van tijd buiten, waar het uiteindelijk weer kapot ging (en dat terwijl wij gewoon een echt speelhuis buiten hadden staan!). Mijn exemplaren waren dan ook wel van het goedkope soort en dat zijn deze niet. Echt niet ook. Maar ze zijn wel leuk en uit ervaring kan ik zeggen dat een speelhuisje altijd garant staat voor heel veel speelplezier!

Dus als je op zoek bent naar een duurzaam cadeau, denk dan eens aan een speelhuisje of tent 🙂
Speelhuisjes en speeltentjes voor in de kinderkamer
1. Time of the Aquarius
2. Olli en JeuJeu
3. Ferm Living
4. Te Leuk Hout
5. Otto
6.Hip & Blizz
7. DutchWood
8. Bedhuisje.nl

Wat is jouw favoriet?

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

4 Comments

 • Mama van Vesper 10 november 2014 at 09:55

  Echt super gaaf!

 • Angelique 10 november 2014 at 15:31

  Leuk! Ik wil de kerstvakantie een hut van onze eettafel maken voor mijn zoontje, nog even bedenken hoe precies

 • jansyluvzu 10 november 2014 at 16:41

  Wat zijn ze leuk he…vooral van die tipitentjes! Ik herinner mij vroeger bij oma dat we een hut bouwden van haar wasrek…zoals die op laatje 3…hele dagen konden we daar in spelen….geweldig!

 • Emma 18 november 2014 at 12:19

  Wat leuk! Kan me nog goed herinneren dat ik en mijn broertje aan de slag gingen met de eettafel, stoelen en oude gordijnen en een berg aan wasknijpers haha.

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×