Life is better when you’re laughing

20 november 2015

Life is better when you’re laughing

20 november 2015

Deze 8 cabaretiers doen hun uiterste best voor je..

Valt er íets te lachen de laatste weken van november? We zitten midden in de donkere dagen en als ik ergens een hekel aan heb dan is het weggaan en thuiskomen in het donker. De drukte vlak voor Sinterklaas, vermoeide kinderen.. je kent het wel. Ik verander in een brok sacherijn.

Ik ben toe aan een avondje lachen, om te breken met die sombere buien! Ik heb mijn Netflix-lijstje van de leukste shows van de beste Nederlandse cabaretiers al klaar. Daar knapt mijn humeur wel van op.

De leukste acht shows van de beste Nederlandse cabaretiers

[ezcol_1half]Sara Kroos, Voor De Leeuwen (2013)Sara Kroos - Voor De Leeuwen_NL_571x800[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]
Javier Guzman, Oorverdovend (2013)Javier-Guzman-Oor-Verdovend_EN_NL_571x800[/ezcol_1half_end]
[ezcol_1half]Daniel Arends, Blessuretijd (2013)Daniel-Arends-Blessuretijd_EN_NL_571x800v2[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Jochem Myjer, De Rust Zelve (2010)
Jochem-Myjer-De-Ruse-Zelve_EN_NL_571x800[/ezcol_1half_end]
[ezcol_1half]Freek de Jonge, Circus Kribbe (2013)Freek de Jonge - Circus Kribbe_NL_571x800[/ezcol_1half]
[ezcol_1half_end]Veldhuis & Kemper, Dan maar niet gelukkig (2013)Veldhuis en Kemper - Dan Maar Niet Gelukkig_ NL_571x800[/ezcol_1half_end]
[ezcol_1half]Joep van het Hek, Wigwam (2014)Youp van t hek - Wigwam_NL_571x800
[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Ronald Goedemondt, Binnen De Lijntjes (2012)Ronald-Goedemondt-Binnen-De-Lijntjes_EN_NL_571x800 (1)[/ezcol_1half_end]

Sanne

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

All posts

3 Comments

 • Huisvlijt 20 november 2015 at 09:06

  Leuk! Het is voor mij al een hele tijd geleden dat ik een cabaretvoorstelling bekeek. Ik vond Herman Finkers altijd erg leuk.

 • marjonmamatothemax 20 november 2015 at 09:08

  Wat een leuke blog! goed bedacht! 🙂

  Liefs xx

 • Cindy 21 november 2015 at 12:12

  Alle shows van Daniel Arends en Ronald Goedemondt zijn aanraders wat mij betreft. Humor is net als smaak: er valt niet over te twisten. Zo word ik heel naar van Sara Kroos en helemaal van Freek de Jonge… Gelukkig is er genoeg te kiezen!

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×