De leukste foto’s van afgelopen weekend!

11 maart 2015

De leukste foto’s van afgelopen weekend!

11 maart 2015

Afgelopen weekend hadden we bezoek. Voorlopig het laatste bezoek uit Nederland, dus we moeten weer zuinig aan doen met onze voorraad hagelslag, vruchtenhagel en witte pasta! Dennis en Leontien en de twee kids, kwamen zaterdag aan en gingen dinsdagochtend weer weg. We hadden drie dagen de tijd om leuke dingen te doen, bij te kletsen en onze omgeving te laten zien.

Op zaterdag hebben we hier rondom het huis een beetje geluierd, het was heerlijk weer en de kinderen konden dan ook heerlijk in de tuin spelen. Op zondag gingen we sleetje rijden en in de sneeuw spelen op de Pfänderberg (het begint een favoriet plekje van ons te worden) en aan het eind van de middag zaten we weer lekker met een biertje op het balkon. Maandag moest Floris weer werken en reden wij naar een boerderij. Hier konden de kids lekker in het hooi spelen, de koeien voeren en Liza genieten van de dieren. Omdat we daar toch al wel na een uurtje klaar waren, reden we nog naar de dierentuin Abenteuerland Walterzoo. Al met al een heerlijk lang weekend voor ons en een superfijne tijd om weer op terug te kijken.

Natuurlijk maakte ik foto’s, heel veel foto’s, en die deel ik maar wat graag weer.
weekend

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • Vlijtig Liesje 11 maart 2015 at 13:22

  Ik vind die aap leuk. Hij ziet er uit alsof hij overal lak aan heeft. Dat lijkt me een fijne houding om te hebben.

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.039 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×